NEKADAŠNJI BOMBARDER IZ HUMSKE SKLAPA MOZAIK: Tandem je već parafirao ugovor!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.07.2023

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno su u Gornjoj varoši pristupili letnjem prelaznom roku.

NEKADAŠNJI BOMBARDER IZ HUMSKE SKLAPA MOZAIK: Tandem je već parafirao ugovor!

Foto: Starsport

Nisu uspeli fudbaleri Zemuna u prethodnoj 2022/23 sezoni da se okite šampionskim peharom i time obezbede plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

 

Prolećne borbe u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana protekle su u trci između Gornjovarošana i OFK Beograda, a "romantičari" su samo zahvaljujući boljem međusobnom skoru stigli do lovorika.

Kako bi se navedeno ne bi ponovilo i u narednoj takmičarskoj godini, rukovodstvo kluba je ozbiljno prionulo na posao u prelaznom roku. Prvo je dogovorena saradnja sa novim šefom stručnog štaba, Nikolom Drinčićem, a zatim je nekadašnji bombarder iz Humske pristupio i jačanju igračkog kadra.

Prvi je u Gornju varoš stigao krilni napadač Filip Đorđević. Reč je o dvadesetosmogodišnjem fudbaleru koji u redove plavo-zelenih stiže iz ekipe Zvezdare. 

Foto: FK Zemun

Prvo letnje pojačanje - Filip Đorđević

 

- Filip Đorđević:

Datum rođenja: 24. oktobar 1994. godine

Mesto rođenja: Pirot

Pozicija u timu: krilni napadač

Igračka karijera: BSK Borča (Beograd), Radnički (Pirot), Car Konstantin (Niš), Proleter (Novi Sad), Zvezdara (Beograd), Mladost (Lučani)

Nakon Đorđevića, ugovor sa Zemuncima parafirao je i mladi Ognjen Mijailović. Dvadesetogodišnji defanzivni vezni fudbaler stiže iz kompijkog novobeogradskog Radničkog, ali je prethodnu seznu proveo kao pozajmljeni fudbaler u Omladincu iz Novih Banovaca, tako da je dobro poznat novom šefu struke zemunskog prvoligaša.

Foto: FK Zemun

Mladi Ognjen Mijailović će predstavljati uzdanicu trenera Drinčića

 

- Ognjen Mijailović:

Datum rođenja: 30. januar 2003. godine

Mesto rođenja: Šabac

Pozicija u timu: defanzivni vezni

Igračka karijera: Mačva (Šabac), Rad (Beograd), Radnički (Novi Beograd), Omladinac (Novi Banovci)

Očekuje se da će Zemunci nastaviti sa jačanjem igračkog kadra kako bi spremni dočekali novo prvenstvo od kojeg u Gornjoj varoši imaju velika očekivanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading