PRIPREME ĆE BITI PAKLENE: Partizan angažovao dvojicu pojačanja - igrački kadar crno-belih biće dopunjavan u hodu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.07.2023

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I crno-beli su upalili motore...

PRIPREME ĆE BITI PAKLENE: Partizan angažovao dvojicu pojačanja - igrački kadar crno-belih biće dopunjavan u hodu!

Foto: FK Partizan Vitojevci

Fudbaleri Partizana iz Vitojevaca prethodnu takmičarsku godinu u okviru Sremske lige okončali su na šestoj poziciji sa skorom od 14 pobeda, četiri remja i 12 poraza, ali ostvarenje je moglo biti i daleko bolje da u psoldnjih pet prvenstvenih mečeva nisu zabeležili samo jedan remi, uz četiri poraza.

 

Ekipa iz naseljenog mesta u opštini Ruma svakako ima ambicije da u predstojećoj godini zabeleži bolje rezultate i ukoliko se ukaže prilika, napadnu vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Vojvođansku ligu Jug.

Klub je u nedelju 9. jula započeo sa pripremama za predstojeću sezonu, ali stručni štab na prozivci i prvom treningu, nije imao na raspolaganju kompletan igrački kadar.

Kako su u klubu naveli pojedini fudbaleri nisu prisustvovali "prvom radnom danu" usleg letovanja i godišnjih odmora, pojedincu su usled poslovnih obaveza bili sprečeni da se pojave na igralištu, dok su neki usled zdravstvenih problema bili onemogućeni da započenu sa pripremama.

Foto: FK Partizan Vitojevci

Crno-beli nekompletni započeli pripremni period

 

Svakako, u predstojećem periodu očekuje se da se kompletan roster crno-belih nađe na okupu i da ekipa ozbiljno prione na rad u cilju što bolje pripremljenosti pred start nove takmičarske godine. 

Da napomenemo, prvom treningu Partizana je prisustvovalo 15 fudbalera, a stručni štab je najavio pakleni rad od samog starta. U narednih sedam dana ekipa će imati samo jedan slobodan dan, a prvi pripremni susret biće odigran u nedelju 16. jula.

Treba podsetiti da je nedavno redove Partizana pojačao iskusni defanzivac Miulan Vukosavljević koji je bio velika želja trenera Zorana Marijanovića, kao i napadač Milivoj Čačić koji je seniorsku karijeru gradio u klubovima četvrtog ranga sroskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading