ORAO STIGAO MEĐU ORLOVE: Mladi golman crveno-belih i zvanično postao član lisabonskog velikana! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.07.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa malih srpskih terena, na veliku scenu.

ORAO STIGAO MEĐU ORLOVE: Mladi golman crveno-belih i zvanično postao član lisabonskog velikana! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Navijači Benfike

Fudbaleri beogradskog Sinđelića i pored činjenice da su jedan deo takmičenja proveli i na samom vrhu beogradske grupe srpskoligaškog karavana, sezonu 2022/23 okončali su pri dnu tabele trećeg ranga, a jedan od razloga za navedeno, jeste i kazna disciplinskih organa kojima su crveno-belima oduzeta četiri boda.

 

I pored svega navedenog, mladi golman ekipe iz Ulice Vojislava Ilića može biti više nego zadovoljan, s obzirom da je svojim partijama zadužio poziv evropskog fudbalskog velikana i zvanično je postao član lisabonske Benfike.

Kako prenosi "Record.pt" Veličković je tokom meseca marta odradio nekoliko treninga sa ekipom Benfike i tokom navedenog perioda i definitivno je ubedio rukovodstvo lisabonskog kluba da ga angažuje.

- Inspirisan sam karijerama Oblaka i Emersona. Ukoliko ostvarim i deo onoga što su njih dvojica, bio bih prezadovoljan. Odlučio sam se za Benfiku jer je to veliki klub i nadam se da ću opravdati poverenje i rukovodstva kluba, ali i navijača Benfike - istakao je novi golman lisabonskog kluba.

Foto: Record.pt/printscreen

Luka Veličković je i zvanično predstavljen kao član lisabonskog velikana

 

Luka Veličković će biti drugi srpski golman u ekipi Benfike. Pre njega dres lisabonskih "orlova" nosio je Mile Svilar koji je takođe sa 18 godina stigao u redove lisabonskog kluba.

Treba napomenuti da se očekuje da će Veličković iskustvo sticati u "B timu".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading