NA "BOMBONJERI" SE FORMIRA ŠAMPIONSKI SASTAV: Pao i treći potpis - rasni golgeter stigao u srce Šumadije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.07.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kragujevčani formiraju ekipu koja će moći da se umeša u borbu za sam vrh tabele.

NA "BOMBONJERI" SE FORMIRA ŠAMPIONSKI SASTAV: Pao i treći potpis - rasni golgeter stigao u srce Šumadije!

Foto: FK Divostin

Ekipa Divostina prethodnu sezonu u okviru Prve lige Kragujevca okončala je na sedmoj poziciji sa skorom od osam pobeda, devet remija i isto toliko poraza, ali dešavanja u letnjem prelaznom roku, jasno govore o ozbiljnosti sportskog kolektiva čiji je cilj borba za vrh tabele i plasman u viši rang takmičenj, Zonu šumadijsko-rašku.

 

Kragujevčani su već angažovali dvojicu centralnih bekova kojima je znatno ojačan bedem pred golom. Ugovor sa Divostinom potpisali su Ognjen Andrić koji stiže iz ekipe Šumadije iz Drače, a uz njega ugovor je parafirao i nekadašnji fudbaler kragujevačke Šumadije 1903, Uroš Ratković, fudbaler koji pleni snagom s obzirom da uz fudbal, aktivno trenira i rvanje.

Za sada poslednje pojačanje, stiže iz ekipe FK Vezićevo.

Reč je o iskusnom tridesetjdnogodišnjem napadaču Pavlu Đorđeviću koji je u prethodnoj sezoni odigrao 24 utakmice i tom prilikom bio strelac 18 pogodaka, a posebno treba napomenuti da je svojim saigračima asistirao čak 24 puta.

- Biće mi ogromno zadovoljstvo da zaigram za FK Divostin i da svojim iskustvom pomognem klubu. Imam veliku želju da doprinesem klubu i da ostvarimo što bolje rezultate, a kada se stvari rade iz ljubavi, kao što je slučaj u Divostinu, uspeh je zagarantovan. Želim da i kod mladih igrača vidim veliku želju za napretkom i još više navijača na tribinama, iako Divostin već ima veliku bazu ljudi koji ga prate. Mislim da će ova polusezona biti za ponos svih nas - istakao je Đorđević, pojačanje od kojeg će se mnogo očekivati u predstojećoj sezoni.

Foto: FK Divostin

Rasni golgeter stigao u Divostin

 

Rukovodstvo kragujevačkog kluba ozbiljno je pristupilo aktuelnom prelaznom roku, a svi se nadaju da će to u periodu pred nama, rezultirati i na zelenom tepihu, ostvarenjem željenih celjeva,

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading