SIN POZNATE PEVAČICE IZVRŠIO SAMOUBISTVO, POLICIJA PRONAŠLA NJEGOVO TELO: Moj prelepi sin, svetlo mog života, neka počiva u miru i neka niko ne sledi njegov primer

Autor:

Zabava

08.01.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica Šinejd O'Konor se potresnim rečima oprostila od sedamnaestogodišnjeg sina Šejna, nakon što je oduzeo sebi život.

SIN POZNATE PEVAČICE IZVRŠIO SAMOUBISTVO, POLICIJA PRONAŠLA NJEGOVO TELO: Moj prelepi sin, svetlo mog života, neka počiva u miru i neka niko ne sledi njegov primer

Foto: printscreen

Pevačici Šinejd O'Konor je preminuo sin u 18. godini života tako što je sam sebi oduzeo život, a ona se povodom ovog tragičnog događaja oglasila na svom Tviter nalogu.

 

 

- Moj prelepi sin, Nevi'im Nesta Ali, Šejn O’Konor, samo svetlo mog života, odlučio je da danas okonča svoju zemaljsku borbu i sada je sa Bogom. Neka počiva u miru i neka niko ne sledi njegov primer. Moja beba. Mnogo te volim. Molim vas, budite mirni - napisala je ona.

Podsetimo, tinejdžera su pre nekoliko dana Šinejd i njen kolega Donal Luni prijavili policiji jer je nestao, a pronađen je danas u Breju, u okrugu Viklou.

Posle izvlačenja tela u oblasti Brej u Viklouu u petak, 7. januara 2022, povučena je potraga za nestalom osobom, 17-godišnjim Šejnom O’Konorom - rekao je portparol Irske policije, prenosi Najžena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kameni Jagodina

08.01.2022 12:22

Previsa zla nasilja u ovom ludom svetu.Juri se novac a sve ostalo zapostavlja.U takvom vremenu zivimo.Da li se neko samoubio ili nasilno izgubio zivot svejedno je roditeljima.Neka je svakom Bog u pomoci.

Odgovori 13 1