BAHAR UŽIVA U BEOGRADU! Izraelac ZAVOLEO prestonicu Srbije! (FOTO)

Autor:

Sport

28.07.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prija mu novi posao.

BAHAR UŽIVA U BEOGRADU! Izraelac ZAVOLEO prestonicu Srbije! (FOTO)

Foto: Starsport

Barak Bahar došao je u Crvenu zvezdu u velikom stilu.

Od kada je izraelski stručnjak seo na klupu crveno-belih tim sa Marakane ne zna za poraz!

U pripremnom periodu Zvezda je pokazala koliko je jaka, te je pobeđivala kvalitetne evropske klubove poput Zenita (2:1), Fenerbahčea (3:1) i Fiorentine (5:0), a padali su i Nefči (4:0), Borac iz Banjaluke (2:0), selekcija Užica (3:1) i TSC (3:0). Dakle - sedam utakmica, isto toliko pobeda uz 22 postignuta i samo tri primljena gola. Impresivno!

Da Bahar uživa u Beogradu bilo je jasno i kada je snimljen na neobičnom mestu - u jednom čamcu na reci ispod mosta na Adi kako sa prijateljima iz svoje rodne zemlje uživa u čarima srpske prestonice. 

 

Uz njega su tada bili glumac Izrael Katorza i pevač Elijad Načum, a sada je na svom Instagram profilu Izraelac podelio fotografiju sa još jedne zanimljive lokacije.

Naime, Barak Bahar viđen je na Kalemegdanu u društvu jednog dečaka, te je sada jasno da on koristi svaki trenutak slobodnog vremena da bolje upozna prestonicu Srbije i poseti sve njene znamenitosti.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/Barak Bahar

Barak Bahar na Kalemegdanu

 

Predstavio se Bahar i publici na Marakani i to nestvarnom pobedom protiv Fiorentine (5:0), a priliku da po prvi put sedne na klupu na zvaničnoj utakmici imaće u nedelju od 20 časova kada na istom stadionu gostuje Vojvodina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading