BUKTI RAT NA INTERNETU: Snežana Borjan ZAGRMELA i ŽESTOKO NAPALA upravu Crvene zvezde!

Autor:

Sport

26.07.2023

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala je šta da im kaže.

BUKTI RAT NA INTERNETU: Snežana Borjan ZAGRMELA i ŽESTOKO NAPALA upravu Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Dolaskom Baraka Bahara na klupu Crvene zvezde tim sa Marakane doživeo je neke drastične rezove.

Najveći je definitivno bio odstranjivanje kapitena i dugogodišnjeg čuvara mreže Milana Borjana iz tima, te je sada reprezentativac Kanade na pozajmici u Slovanu iz Bratislave.

Zvezdan Terzić je, gostujući na Radio televiziji Srbije, otkrio niz zanimljivosti iz crveno-belog sveta, a jedna je bila i ta da je on želeo da zove Borjana i pripremi ga na odlazak, ali da mu Barak Bahar to nije dao.

Sada se u čitavu priču uključila i Borjanova supruga Snežana koja je osula žestoku paljbu po čelnicima Zvezde!

Htela sam i ovo da prećutim kao i mnoge stvari, ali mi srce ne da. Draga Zvezdo, porodico, jer vi ste u našoj kući bili šest godina, u Milanovom srcu ste i dalje, mislim da se i najgore stvari mogu reći sa stilom. Borjan vas je posle mnogo godina bez titula uveo u Evropu, osvajao titule i duple krune, da ne nabrajam redom sve uspehe. Znate li šta je najvažnije, što bi svi koji stvarno žive za Zvezdu i ne zanima ih lični interes već ih vodi ljubav ka crveno-belom timu, a i oni koji i malo znaju o fudbalu, rekli uvek "Zovite Borjana". Za to se živi, zar ne? - počela je Sneža, pa u dahu nastavila:

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/Snežana Borjan

Objava Snežane Borjan koja je "zapalila" Instagram

 

- Ne zaboravite da od vas uče mladi ljudi koji ostavljaju srce na terenu, a iz ovoga mogu da nauče da će završiti isto kao Borjan, koji je Zvezdi dao sve i doneo ogromne uspehe, da nema razloga da se bore i daju svoj maksimum jer će dobiti otkaz PUTEM TELEFONA!!! Možda vas muči što ste tako postupuli pa pričate na ovaj način o njemu, možda vam bude lakše nakon ovakvih rečenica, evo i to razumemo, ali možda bi bilo i u redu da prestanete sa omalovažsvanjem i ponižavanjem jer to nije odlika šampiona. Ipak, želimo vam puno uspeha u daljem radu. Ko radi taj i greši!

Podsetimo, Milan Borjan je u dresu Crvene zvezde branio na 275 utakmica, primio je 198 golova, mrežu sačuvao na 134 mečeva, dok se jednom upisao u strelce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
POSLE ONO NEMA KAJANJA

26.07.2023 10:53

Da SNEZO PRVE LJUBAVI ZABORAVA NEMA ! NIKO TI KRIV NIJE ,,CIGANCICE".