BORJAN "ZAPALIO" JAVNOST: Želim NAZAD u Crvenu zvezdu! Ljubimac delija imao PORUKU za Bahara i UPRAVU!

Autor:

Sport

21.07.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko je ovo mogao da očekuje?

BORJAN "ZAPALIO" JAVNOST: Želim NAZAD u Crvenu zvezdu! Ljubimac delija imao PORUKU za Bahara i UPRAVU!

Foto: Starsport

Milan Borjan i Aleksandar Katai

Jedna od prvih odluka Baraka Bahara na klupi Crvene zvezde bila je da odstrani dugogodišnjeg kapitena Milana Borjana iz tima.

Tačnije, Izraelac je istakao da Borjan neće biti prvi golman, on to nije želeo da prihvati pa se uputio na pozajmicu u Slovan iz Bratislave.

Sada je ljubimac delija "zapalio" javnost i u izjavi za Sportski žurnal otkrio je kako želi da se vrati na Marakanu!

Imam li volje za povratak u Zvezdu? Uvek! Zvezda je iznad svih nas pojedinaca. Da li ću se vratiti ne znam, zavisi od stručnog štaba i uprave - rekao je Milan Borjan u intervjuu za "Sportski žurnal" i dodao je da poštuje odluku Baraka Bahara:

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Milan Borjan

 

- Poštujem Baharovu odluku, kao i kluba, a ja ću uvek biti tu za Zvezdu. ispoštovao sam šta su hteli, želim im sve najbolje. Najiskrenije to govorim. Nadam se da će da osvoje duplu krunu, imaju dobre rezultate u Ligi šampiona. Glazeru želim da lepo brani, nastavi gde sam ja stao i donosi klubu dobre rezultate. Zvezda je iznad svih nas i radovaću se svakom uspehu.

Borjan je već pokazao u Slovanu iz Bratislave da je i dalje sjajan golman, pošto je odbranio penal i pogurao ih je u drugo kolo kvalifikacija Lige šampiona, a naredne nedelje gostovaće Zrinjskom u Mostaru, te će se suočiti sa ozbiljnim pritiscima sa tribina.

Ipak, reprezentativac Kanade ne želi da se zadržava u Slovačkoj, te se nada da će karijeru završiti na Marakani. Da li će se tako nešto i desiti ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading