KAO NA MARAKANI: Milan Borjan je UDARNA VEST u Slovačkoj! Evo šta je uradio bivši golman Zvezde (VIDEO)

Autor:

Sport

19.07.2023

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovaci imaju svog novog heroja.

KAO NA MARAKANI: Milan Borjan je UDARNA VEST u Slovačkoj! Evo šta je uradio bivši golman Zvezde (VIDEO)

Foto: Starsport

Milan Borjan

Fudbaleri Slovana nalaze se na korak do prolaska dalje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pošto vode sa 2:0 u revanš meču protiv Esperanža. Prvi susret odigran u Bratislavi završen je bez pobednika (1:1), a preloman trenutak revanša viđen je u 10. minutu.

Bivši kapiten Crvene zvezde Milan Borjan odbranio je penal koji je izveo fudbaler domaćih Štolc, a kako je to učinio možete pogledati na snimku.

 

 

Predstavnik iz Luksemburga je tako ostao bez već viđenog vođstva, a potom je kažnjen golovima Vladimira Vajsa u 55. i 62. minutu - oba sa "bele tačke".

Na taj način, reprezentativac Kanade je spasao Slovake sjajnom intervencijom kao crveno-bele u više navrata tokom godina kada je stajao među stativama našeg najtrofejnijeg kluba. Podsetimo, novi trener Zvezde Barak Bahar odlučio je da se odrekne Borjana, a mesto jedinice na Marakani rezervisano je za njegovog sunarodnika Omrija Glazera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bony M

19.07.2023 22:43

Samo je jedan Milan Borjan