SADA JE SVE JASNIJE! Terzić OTKRIO šta mu je Barak REKAO o Borjanu! Poznata SUDBINA Kange!

Autor:

Sport

25.07.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za mnoge je to bilo iznenađenje.

SADA JE SVE JASNIJE! Terzić OTKRIO šta mu je Barak REKAO o Borjanu! Poznata SUDBINA Kange!

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić i Barak Bahar

Navijači Crvene zvezde bili su šokirani odlaskom dugogodišnjeg golmana i kapitena Milana Borjana, međutim, prema rečima generalnog direktora kluba sa Marakane, to je bio poseban zahtev.

Naime, izraelski stručnjak Barak Bahar zahtevao je od Zvezdana Terzića da lično saopšti kanadskom reprezentativcu svoju odluku:

- I ja sam se iznenadio za Borjana, ali je Bahar bio eksplicitan. Čak sam i ja tražio da zovem Borjana, kako bih ga pripremio na to, ali je Bahar rekao da je on direktan i da će on da mu kaže. Ako želite uspeh, hoću drugog golmana na golu - otkrio je Terzić prilikom gostovanja u emisiji "Oko" na RTS-u.

Foto: Starsport

Gelor Kanga

Prethodnih sedmica se mnogo pisalo i o sudbini Aleksandra Kataija i Gelora Kange, naročito je neizvestan status standardnog reprezentativca Gabona.

- Kanga i Katai ostaju. Bahar jako ceni Kataija. Primarna formacija mu je 3-5-2 i on vidi Kataija kao jednog od te dvojice. Mnogo mečeva imamo, veliki roster je potreban i Katai će imati ozbiljnu ulogu u Baharovom timu - objasnio je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading