ŠOK ZA DELIJE: Ljubimac navijača NAPUŠTA Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

01.08.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blizu smo novog odlaska sa Marakane.

ŠOK ZA DELIJE: Ljubimac navijača NAPUŠTA Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Aleks Vigo, desni bek Crvene zvezde, nalazi se na izlaznim vratima kluba sa Marakane.

Kako saznaje "Espreso", Vigo nije impresionirao Baraka Bahara na prijateljskim susretima koje je naš velikan odigrao, pa Izraelac ne bi imao ništa protiv da Argentinac, koji je u Beograd stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Rivera, vrlo brzo napusti klub.

Crvena zvezda je do sada delovala veoma moćno, pošto je u pripremnom periodu slavila na svim utakmicama, uključujući i trijumf na Pari kupu u Sankt Petersburgu, odnosno slavlje od 5:0 protiv Fiorentine na Marakani, u generalnoj probi pred novu sezonu.

U istom ritmu je šampion Srbije započeo i novu sezonu u Superligi, pobedivši Vojvodinu sa 5:0, a Viga nije bilo u timu za ovaj susret.

Republika

Foto: Starsport

Aleks Vigo "puca" na navijače Partizana

Do sada, Argentinac je odigrao svega poluvreme u utakmici sa selekcijom grada Užica, zatim 30 minuta protiv Borca iz Banjaluke, dok u ostalim utakmicama nije bio u protokolu, ili je mečeve pratio sa klupe za rezerve.

Uz desnu aut liniju Bahar računa na Osmana Bukarija, dok bi u prvenstvu tu priliku češće mogao da dobija Kosta Nedeljković, pa nije isključeno da se Vigo vrati na Monumental šest meseci pre isteka pozajmice,

Inače, Vigo je u crveno-belom dresu odigrao 16 utakmica u svim takmičenjima, postigao tri i namestio jedan gol i osvojio duplu krunu. Delije će sigurno dugo pamtiti gol Partizanu u prvenstvenom derbiju, kada je Argentinac pogodak burno proslavio pred južnom tribinom, čime je na duge staze kupio svoje mesto u srcima Zvezdinih navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Delija

02.08.2023 00:53

A sto je to sok?