DEGENEK ČEKA DELIJE! Zvezda POZIVA na Marakanu, navijači imaju priliku za SUSRET SA LJUBIMCEM!

Autor:

Sport

01.08.2023

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub se oglasio i otkrio kako možete upoznati reprezentativca Australije.

DEGENEK ČEKA DELIJE! Zvezda POZIVA na Marakanu, navijači imaju priliku za SUSRET SA LJUBIMCEM!

Foto: Starsport

Miloš Degenek

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek boraviće u sredu od 12 časova u Servisu za članstvo, gde će se družiti sa navijačima koji posete stadion "Rajko Mitić" kako bi obezbedili sezonske ulaznice, saopštio je danas šampion Srbije.

Crvena zvezda će ove sezone igrati u Superligi Srbije, Kupu Srbije i Ligi šampiona.

- Grupna faza najkvalitetnijeg evropskog takmičenja je obezbeđena osvajanjem domaćeg šampionata, a sledeći važan korak ka uspesima je puna Marakana. Prvotimcima Crvene zvezde je neophodna podrška sa tribina, a Premijum i sezonske karte su i dalje u prodaji. Za zvezdaše koji još nisu obezbedili mesto na stadionu 'Rajko Mitić' pripremili smo iznenađenje, druženje sa Degenekom, koji je prethodnih godina bio protagonista uspeha našeg kluba - navode iz Crvene zvezde.

 

Crveno-beli ističu da će navijači Zvezde, koji se odluče da sutra od 12 časova posete Marakanu imati priliku da se upoznaju sa Degenekom, slikaju se i obezbede autogram koji će biti još jedna lepa uspomena na voljeni klub.

Crvena zvezda je novu sezonu u Superligi Srbije počela ubedljivom pobedom protiv Vojvodine (5:0). Crveno-beli će u drugom kolu Superlige Srbije petog avgusta u Beogradu igrati protiv Napretka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading