OVO JE MESTO GDE JE NASTRADAO DEČAK (13): Bačka Palanka zavijena u crno, dete poginulo ispred napuštene kuće svoje bake (FOTO)

Autor:

Hronika

01.08.2023

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca iz svih okolnih ulica u Bačkoj Palanci igraju se danima u Dositejevoj ulici, trče i jure se, a sada se dogodila i tragedija.

OVO JE MESTO GDE JE NASTRADAO DEČAK (13): Bačka Palanka zavijena u crno, dete poginulo ispred napuštene kuće svoje bake (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže

Nesreća u Bačkoj Palanci

Dečak (13) iz Bačke Palanke nastradao je sinoć od posledica strujnog udara, a kako saznaju reporteri portala Republika.rs koji se nalaze na licu mesta, deca su se izgrala ispred napuštene kuće, a tragedija se dogodila kod bandere u Dositejevoj ulici.

Kako saznaje portal Republika.rs, deca su se igrala na placu gde je napuštena kuća bake nastradalog A. M. Naime, očeva majka više ne živi u toj kući i ona je napuštena, a kako saznajemo, deca iz okolnih ulica se stalno igraju u i ispred napuštenog objekta.

Tragedija je potresla sve meštane, a otac nastradalog dečaka oglasoo se za portal Republika.rs i poručio da nema snage da priča.

- U Novom Sadu sam čekam da preuzmem telo, sahrana ce biti sutra - rekao je neutešni otac.

Republika

Foto: republika

Umrlica nastradalom dečaku

Prema rečima komšija, deca iz svih okolnih ulica se igraju danima u toj ulici, trče i jure se.

- Iako velika opasnost vreba od drveća i kablova koji su popadali nakon velikog nevremena po zemlji, a kablovi od struje su svuda po putu, roditelji nisu zabranjivali deci da se tu okupljaju - kaže komšinica iz Dositejeve ulice.

Ovo je mesto gde je poginuo dečak u Bačkoj Palanci:

Kako saznajemo, deca su se i sinoć igrala jurke po placu i ulici, a kasnije su i dirali kablove, a onda je odjednom dečaka udarila struja.

- Deca su se uplašila i odmah potrčala po pomoć, ali detetu spasa nije bilo - kaže komšinica.

U galeriji pogledajte i mesto gde su se deca igrala ispred napuštene kuće:

Da podsetimo, tragedija se dogodila sinoć oko 23 časa kada je tokom igde dečak uhvatio strujne kablove pod visokim naponom. Hitne službe su izašle na teren, a vatrogasci su isključili struju, ali ni reanimacija deteta nije uspela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading