"VIDEO SAM DA VARNIČI, JEDVA SAM ODVOJIO TELO OD ŽICE!" Komšija u šoku prepričava šta se desilo u prizemlju zgrade: Izneli smo dete na beton, nije reagovao!

Autor:

Hronika

22.07.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak J. V. je za vreme nevremena u Novom Sadu bio kod druga, a onda je nakon oluje došao kod tetke, ispred čijeg stana je nastradao.

"VIDEO SAM DA VARNIČI, JEDVA SAM ODVOJIO TELO OD ŽICE!" Komšija u šoku prepričava šta se desilo u prizemlju zgrade: Izneli smo dete na beton, nije reagovao!

Foto: facebook, Instagram/192_rs

Deča nastradao u Novom Sadu

Dečak J. V. (12) nastradao je juče uveče u Novom Sadu kada je krenuo da obiđe tetku koja živi nedaleko od njegove kuće u prizemlju zgrade u Ulici Vuka Mandušića.

Kako za portal Republika.rs kažu njegovi drugovi išao je u Osnovnu školu "Dusan Radović" u Novom Sadu.

Kako saznajemo, njega su drugovi videli neposredno pre neseće i znaju da je otišao kod jednog dečaka da se druži, ali tog mališana ne poznaju.

- Nastradali dečak došao je do prozora da dozove tetku. U trenutku kada se naslonio na sat za očitavanje potrošnje gasa, udarila ga je struja. Dečak je vrisnuo, a potom pao na zemlju u vodu. Mi smo odmah pritekli u pomoć, ali mu nažalost nije bilo spasa - govori za naš portal komšija koji je svedočio stravičnoj sceni.

Prolaznik koje je slučajno naišao izvukao je telo dečaka.

- Sišao sam dole i zatekao komšije ispred zgrade. Čim sam video o čemu je reč, krenuo sam ka telu. Oni su mi rekli da je pod naponom električne energije i da ne sme da mu se priđe. Pogledao sam desno od dečaka i video da varniči iz cevi koja vodi ka gasnoj kutiji, nakon čega sam uzeo lopatu i prekinuo vod, a potom odvojio telo od žice. Izneli smo dečaka na beton,ali mu nažalost nije bilo spasa, iako je reanimacija trajala sat vremena - rekao je komšija Č.K. 

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading