OVO JE MESTO GDE JE NASTRADAO DEČAK U NOVOM SADU: Dete je udarila struja ispred tetkine zgrade, komšije u ŠOKU - OVO JE VELIKA TRAGEDIJA ZA PORODICU (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

22.07.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastradali dečak došao je do prozora da dozove tetku, a onda se naslonio na razvodnu kutiju kada ga je udarila struja.

OVO JE MESTO GDE JE NASTRADAO DEČAK U NOVOM SADU: Dete je udarila struja ispred tetkine zgrade, komšije u ŠOKU - OVO JE VELIKA TRAGEDIJA ZA PORODICU (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Mesto jezive nesreće

Dečak (12) nastradao je juče uveče u Novom Sadu kada je krenuo da obiđe tetku koja živi nedaleko od njegove kuće u prizemlju zgrade u Ulici Vuka Mandušića.

Kako za portal Republika.rs opisuju komšije nikada nisu videli jeziviji prizor.

- Nastradali dečak došao je do prozora da dozove tetku. U trenutku kada se naslonio na sat za očitavanje potrošnje gasa, udarila ga je struja. Dečak je vrisnuo, a potom pao na zemlju u vodu. Mi smo odmah pritekli u pomoć, ali mu nažalost nije bilo spasa - govori za naš portal komšija koji je svedočio stravičnoj sceni.

Prema njegovim rečima, neverovatno je da je u kutiji za razvod gasa bilo struje.

- Dolazio je glavni sudija, moraće da se ispita kako je moguće da je u kutiji bilo struje - kaže očevidac za portal Republika.rs.

- Ovo je velika tragedija za porodicu, koja inače ima četiri sina - rekao je komšija za naš portal.

Komšija koji je prvi reagovao kaže da nikada neće zaboraviti scenu.

- Sišao sam dole i zatekao komšije ispred zgrade. Čim sam video o čemu je reč, krenuo sam ka telu. Oni su mi rekli da je pod naponom električne energije i da ne sme da mu se priđe. Pogledao sam desno od dečaka i video da varniči iz cevi koja vodi ka gasnoj kutiji, nakon čega sam uzeo lopatu i prekinuo vod, a potom odvojio telo od žice. Izneli smo dečaka na beton,ali mu nažalost nije bilo spasa, iako je reanimacija trajala sat vremena - rekao je komšija Č.K.

 

Inače porodica živi svega nekoliko ulica od tetke ispred čijeg prozora je poginuo dečak.

Porodica dečaka živi podstanarski i komšije kažu da ih slabo poznaju.

Lekari Hitne pomoći su u 21.45 konstatovali smrt dečaka J.V. (12), a naređena je hitna obdukcija. Nezvanično, uzrok smrti je strujni udar.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading