OVO JE OTAC KOJEM JE SIN STRADAO U PRIKOLICI, SELO U SUZAMA: Bio je tako dobro detence, stariji dečak se SAM SPASAO (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su došli do malog mosta, ispod kog je Jasenica, prikolica se otkačila, prevrnula i pala u vodu

OVO JE OTAC KOJEM JE SIN STRADAO U PRIKOLICI, SELO U SUZAMA: Bio je tako dobro detence, stariji dečak se SAM SPASAO (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

ZOran

Selo Blaznava kod Topole zavijeno je u crno nakon tragedije u kojoj je juče poginuo dečak.

Kako smo juče saznali, otac Zoran J. (43) vozio je juče oko 10.40 dvojicu sinova Mišu J. (13) i M.J. (18) u traktorskoj prikolici, koja nije bila registrovana, ali se ona otkačila prilikom prelaska mosta, na ulazu u njihovo selo Blaznava.

Meštani tog mesta ispričali su za naš portal kako je došlo do te tragedije.

- Zoran se vraćao na traktoru sa dečacima sa njive, a oni su bili u prikolici. Kada su došli do malog mosta, ispod kog je Jasenica, prikolica se otkačila, prevrnula i pala u vodu, a stariji dečak M.J. je uspeo da iskoči na vreme i spase se, ali je Miša previše mali za to, pa je on pao u vodu sa prikolicom. Hitna je odmah došla i izvukli su ga napolje. Tu skoro pa ni nema vode, baš je plitko. Najverovatnije ga je prikolica udarila po glavi i zato mu nije bilo spasa. Stariji dečak je prošao samo sa nekoliko povreda i nalazi se u KC Kragujevac - ispričao je jedan stanovnik Blaznave za Republiku.

Foto: Facebook

Miša J.

Drugi sagovornik iz tog mesta kaže da potresne prizore niko nije mogao da podnese.

- Ja sam im komšija, ali sam jedva preživeo da vidim kako nose nepomično telo našeg Miše. Bio je tako dobro detence. Ne znam kako mi nije stalo srce juče. Bilo mi je preteško. Kamo sreće da je i on uspeo da se spasi kao brat. Njihovom ocu je najteže. Nemam snage više da pričam - rekao nam je prijatelj porodice kroz suze.

Zoran J. je uhapšen odmah nakon nesreće zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti, jer je dečake vozio u improvizovanoj prikolici, i određen mu je pritvor do 48 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading