GDE ĆE MIROTIĆ? Iskusni košarkaš ima TRI OPCIJE, jedna je Obradović!

Autor:

Sport

22.07.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, knjiga spala na tri slova.

GDE ĆE MIROTIĆ? Iskusni košarkaš ima TRI OPCIJE, jedna je Obradović!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Nikola Mirotić saopštio je da neće pojačati redove Partizana, a pred iskusnim krilnim centrom sada su tri opcije za nastavak karijere.

Spekuliše se da su najveće šanse da će nekadašnji NBA as potpisati za Panatinaikos, koji u novu sezonu ulazi sa potpuno novim timom, koji će sa klupe predvoditi turski stručnjak Ergin Ataman. Na taj način, Mirotićbi se pridružio Luki Vildozi, a u trci su koš dva evroligaša - Milano i Monako.

Bivši reprezentativac Španije mogao bi naredne takmičarske godine da sarađuje sa Obradovićem, ali nije reč o Željku, već o Saši, koji sjajno trenira klub iz kneževine.

Republika

Foto: Starsport

Saša Obradović "merka" Mirotića

Podsetimo, Barselona je Mirotiću uručila otkaz, dve godine pre kraja ugovora, zbog čega će Nikola pravdu potražiti na sudu, a košarkaška Evropa sa nestrpljenjem čeka kraj najveće letnje sage. Po svemu sudeći, knjiga je spala na tri slova...

Mirotić je u Kataloniju stigao 2019. godine kada se vratio iz NBA. U međuvremenu je sa tim timom osvojio Kup Kralja i špansko prvenstvo 2021. i 2023. godine, a bio je i MVP tog takmičenja, kao i Evrolige 2022. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading