DRAMA DOSTIŽE SVOJ VRHUNAC: Nikola Mirotić stigao u Beograd na završne pregovore!

Autor:

Sport

16.07.2023

17:50 >> 17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći transfer u istoriji srpske košarke uskoro će biti zvaničan.

DRAMA DOSTIŽE SVOJ VRHUNAC: Nikola Mirotić stigao u Beograd na završne pregovore!

Foto: Starsport

Filip Petrušev i Nikola Mirotić

Iskusni krilni centar Nikola Mirotić (32, 208) sleteo je na beogradski aerodrom Nikola Tesla, kako bi potpisao ugovor sa Partizanom.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Čekao se samo mig iz Katalonije, da je raskid saradnje sa Barselonom dogovoren, sada ostaju samo poslednji detalji kako bi se završio verovatno najveći transfer u istoriji srpske košarke.

Nikola Mirotić pojačaće redove crno-belih koji su uspeli da pobede žestoku konkurenciju u vidu Crvene zvezde Meridianbet, Olimpijakosa, Panatinaikosa, milanske Olimpije... 

Mirotić je prošlu sezonu u Evroligi završio sa 15,4 poena na 39,2 odsto za tri, te 4,3 skoka i 1,2 asistencije, uz jednu ukradenu loptu.  On će biti treće pojačanje Partizana posle Ognjena Jaramaza i Mateuša Ponitke, ujedno i najveće u novijoj istoriji kluba. 

Nekadašnji španski reprezentativac crnogorskih korena profesionalnu karijeru počeo je u Real Madridu, a onda je nastupao i za Čikago, Nju Orleans, Milvoki i pomenutu Barselonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading