MUČAN ŽIVOT VOLJENKE ILIĆ: Sestra joj TEŠKO BOLESNA, ona joj čuvala ćerku, a sad je više nema (FOTO)

Autor:

Zabava

17.07.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična sudbina bivše učesnice "Parova" Voljenka Ilić koja je misterioznom smrću okončala u Dominikani, imala je mučan život. Naime, ona je odgajala sestričinu, kojoj je bila druga majka, otkako se Voljenkina sestra razbolela i godinama se bori sa opakom bolešću

MUČAN ŽIVOT VOLJENKE ILIĆ: Sestra joj TEŠKO BOLESNA, ona joj čuvala ćerku, a sad je više nema (FOTO)

Foto: Printscreen/facebook

Kako smo saznali od Voljenkine drugarice, ona nije imala dece, ali je sestričinu gledala kao da ju je rodila, pogotovo jer joj se sestra godinama bori s opakom bolešću.

- Devojčici je Voljenka bukvalno druga majka. Ona više i liči na nju nego na rođenu majku. Veoma su bliske, čuvala ju je odmalena, pogotovo kada je njena majka saznala da boluje od najteže bolesti. Eto kakav je mučan život Voljenki bio. Ne znam kako će njenoj sestričini majka da saopšti da njene tete više nema. To je ogromna tuga - ispričala je njihova zajednička prijateljica za naš portal. 

Republika

Foto: Printscreen/facebook

Voljenka Ilić je svojoj sestričini bila kao druga majka

Inače, Voljenka Ilić, preminula je u luksuzunoj vili u Dominikanskoj Republici. Kako su naveli tamošnji mediji, njeno beživotno telo pronađeno je u bazenu sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu. 

Nakon njene misteriozne smrti pojavile su se razne teorije šta se zapravo desilo kobnog dana, najpre da je Voljenka izvršila samoubistvo, a onda i da je svirepo ubijena u svom domu zbog pljačke, jer je uživala u luksuzu sa svojim suprugom, koji je inače naš čovek.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Voljenka Ilić na društvenoj mreži delila idilične snimke iz Dominikane

Njena porodica i prijatelji ne veruju da Ilićeva digla ruku na sebe jer je volela život. Na društvenoj mreži Fejsbuk, gde je bila i te kako aktivna, krajem februara ove godine objavila je video snimak kako uživa na plaži u Kabareu, te ništa nije slutilo na tragičan ishod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading