TRAGEDIJA! Fudbalerka (20) PRONAĐENA MRTVA u svom stanu: Poznati DETALJI, policija OTKRILA da li sumnja na UBISTVO ili SAMOUBISTVO!

Autor:

Sport

14.07.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga do neba.

TRAGEDIJA! Fudbalerka (20) PRONAĐENA MRTVA u svom stanu: Poznati DETALJI, policija OTKRILA da li sumnja na UBISTVO ili SAMOUBISTVO!

Foto: Ilustracija

Sjedinjene Američke Države pogodila je velika tragedija.

Talija Čaverija, 20-godišnja fudbalerka koja je nastupala za Nju Meksiko Stejt pronađena je mrtva u svom stanu.

Nju je pronašla policija i to u četvrtak, a sve zbog prijave cimerke kojoj se nesrećna Talija nije javljala od ponedeljka kada su se u 7.00 poslednji put čule. 

Iz policije su odmah izdali saopštenje da je Talija preminula, te da nema naznaka o potencijalnom ubistvu ili samoubistvu.

- Ne postoji ništa što bi ukazalo na samoubistvo ili ubistvo - naglasio je portparol policije Dani Truhiljo za NBC News.

 

 

Talija Čaverija rođena je 2003. godine, a prethodne sezone bila je standardna i odigrala je 20 od 21 utakmice za ukupno 1.787 minuta na terenu.

Od nje se oprostio i trener pomenute ekipe, Rob Barts.

Poptuno je pogodio naš tim iznenadan gubitak Talije. Ona je bila inspiracija i kamen ove ekipe. Nedostajaće nam, ali je nećemo zaboraviti. Njen duh će biti sa nama svakog dana, na i van terena. Uvek ću te voleti, "Ti" - istakao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading