NOVI GNUSNI DETALJI! Vinisijus prošao KROZ PAKAO pre SMRTI: Ostao BEZ GLAVE, a u UBISTVU učestvovalo PET OSOBA?!

Autor:

Sport

06.07.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločin koji je potresao planetu.

NOVI GNUSNI DETALJI! Vinisijus prošao KROZ PAKAO pre SMRTI: Ostao BEZ GLAVE, a u UBISTVU učestvovalo PET OSOBA?!

Foto: printscreen/instagram

Vinisijus Skulni

Brazil je zavijen u crno - potraga za 19-godišnjim fudbalerom Vinisijusom Skulnijem završena je tragično i ovaj igrač pronađen je mrtav.

Iz policije je saopšteno da su pronađeni samo delovi kuka, trupa i jedne butine, dok ostatak tela, koji je obezglavljen i raskomadan još nije.

Nesrećnog Vinisijusa prepoznali su po tetovažama, a ubrzo je i uhapšena osumnjičena za ovo svirepo delo. Njegova bivša devojka Rubija Žojs de Oliver Luviseto (21) lišena je slobode, a u policiji je negirala optužbe i rekla da je fudbaler upao u njenu kuću u Pindoti Pori, gradiću u Paragvaju koji se nalazi na granici s Brazilom.

 

 

Sada su isplivali novi monstruozni detalji zločina, te je policija na tragu da dođe do rešenja slučaja. Kako navode tamošnji mediji u ubistvu je učestvovalo čak pet osoba! Vinisijus je ostao bez glave, a njegovoj bivšoj pomagali su njena majka, očuh i još dva muškarca.

Podsetimo, Vinisijus Skulni nestao je 25. juna posle jedne žurke na benzinskoj stanici koja se nalazi na granici Brazila i Paragvaja.

Prijatelji su prvo pomislili da je otišao sa nekom devojkom, a policija se uključila u potragu kada od njega par dana nije bilo ni traga ni glasa. Potraga je, nažalost, završena tragično, a istraga tek treba da utvrdi šta se sve desilo kobne večeri. Policija je za sada na dobrom putu da rasvetli slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading