"PALA" JOŠ TRI KAVČANA, OSUMNJIČENI DA SU PRIPREMALI LIKVIDACIJE: Tri pripadnika ozloglašene kriminalne grupe iza rešetaka!

Autor:

Hronika

06.07.2023

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je saopštio Specijalni državni tužilac Vukas Radonjić, Specijalno policijsko odjeljenje je, po nalogu Specijalnog državnog tužilastva, danas uhapsilo Borka Bešovića, Borisa Pejovića i Sašu Dragojevića.

"PALA" JOŠ TRI KAVČANA, OSUMNJIČENI DA SU PRIPREMALI LIKVIDACIJE: Tri pripadnika ozloglašene kriminalne grupe iza rešetaka!

Foto: MUP

Kako je saopštio Specijalni državni tužilac Vukas Radonjić, Specijalno policijsko odjeljenje je, po nalogu Specijalnog državnog tužilastva, danas uhapsilo Borka Bešovića, Borisa Pejovića i Sašu Dragojevića.

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić saopštio je na današnjoj sednici Vlade da su jutros uhapšena tri pripadnika organizovanih kriminalnih grupa koja su učestvovala u pripremi ubistva dva lica u Crnoj Gori.

- Jutros smo imali aktivnosti na lišavanju slobode tri pripadnika organizovanih kriminalnih grupa, koja su učestvovala u pripremi ubistva dva lica u Crnoj Gori - kazao je Adžić.

Inače, istragom je obuhvaćen i Radoje Živković koji je u bekstvu.

- Protiv njih, ali i protiv R.Ž., koji je u bekstvu, podnijelo krivičnu prijavu za krivično delo stvaranje kriminalne organizacije, koja je imala za cilj lišenje života ostećenih J.V., za vreme boravka u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, i J.J., dok je boravio u Kotoru, u zgradi koju su zvali "Pentagon", u 2020.godini.

Kako Radonjić navodi, prethodnih dana je policija po naredbi suda, a po zahtevu Specijalnog državnog tužilaštva, u okviru istrage ubistava oštećenih D. H. i A. S., a nakon analize materijala sa kriptovanje SKY ECC komunikacije, izvršila pretresanje objekta štek garaže i kuće kriminalne organizacije "Kavački klan", u Podgorici.

- I pronašla veliku količinu municije razlicitih kalibara, opremu za osmatranje, daljinske upravljače za aktiviranje ekspliziva, eksplozivne naprave od TNT-a, više pari rukavica, motocikala, teretno vozilo i dva putnička vozila, mikrofon radio veze, karabin, pušku sa optičkim nišanom, dva puškomitraljeza, puške nepoznatih marki, stalke za puške, opremu za sečenje vozila. Specijalno državno tužilastvo i Specijalno policijsko odeljenje će nastaviti da preduzimaju dalje procesne radnje u ovim krivičnim predmetima - saopštio je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading