OGLASIO SE REDITELJ FILMA U KOM GLUMI NASILNIK BOKSER: Evo kako je Petar dobio ulogu, a jedna stvar je bila KLJUČNA (FOTO)

Autor:

Hronika

06.07.2023

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar M. je prošao kasting i dobio ulogu telohranitelja u filmu Ognjena Jankovića.

OGLASIO SE REDITELJ FILMA U KOM GLUMI NASILNIK BOKSER: Evo kako je Petar dobio ulogu, a jedna stvar je bila KLJUČNA (FOTO)

Foto: Filmovitex, Youtube/

Petar M.

Poznati bokser Petar M. se sumnjiči za brutalno prebijanje Miloša V. ispred jednog splava u Beogradu, kao i nanošenje lakih telesnih povreda S. V, a kako portal Republika.rs saznaje, bokser je glumio u poznatom filmu "Zlatni dečak".

Kako je za portal Republika.rs rekao reditelj Ognjen Janković, Petar M. je prošao kasting i dobio ulogu telogranitelja u njegovom ostvarenju.

- Petar se prijavio na kastig i regularno dobio ulogu po ustaljenoj proceduri. U pitanju je mala uloga pa je prevashodno bio važan fizički izgled "žestokog momka", a on je kao bokser taj kriterijum zadovoljavao - kazao je Janković.

Kako je dalje objasnio za portal Republika.rs, Petar M. je dobio ulogu telohranitelja Džerija.

- Njegov lik se pojavljuje u četiri scene filma koji sam režirao, te uloga nije zahtevna i ne mora je igrati profesionalni glumac ili iskusna osoba - istakao je Ognjen Janković za naš portal.

Foto: YouTube/Printscreen

Bokser Petar M.

Da  podsetimo, Petar M. se pojavljuje u ulozi Džerija u filmu Zlatni dečko u režiji Ognjena Jankovića i po scenariju Alekse i Vuka Ršumovića i samog reditelja.

Petar M. nije napravio epohalnu glumačku karijeru, ali ova uloga jeste obeležila njegovu biografiju. Kao i u realnom životu i ovde igra žestokog momka.

 

Kako je već poznato javnosti, Petar M. je 1. jula zamalo ubio Miloša V. udarajući ga pesnicama po glavi na mostiću splava Pivnice na Novom Beogradu. Tom prilikom zadao je nekoliko udaraca i njegovom prijatelju S. V., koji je bio sa Milošem u društvu.

Bokser se nalazi u pritvoru nakon što se sam prijavio policiji posle nepunih 24 sata. Na saslušanju u Višem tužilaštvu se branio ćutanjem. Za sada se tereti za pokušaj teškog ubistva Miloša V. i nanošenje lakih povreda S. V.

Republika

Foto: republika

Petar M. prebija mladiće, Miloš teško povređen

Petrovi otac i brat su inače advokati, a majka je tužilac u Odeljenju za maloletnike Višeg tužilaštva. On je završio istoriju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

Prgavi bokser Petar M. (39), ranije je predavao deci istoriju u Šestoj beogradskoj gimnaziji.

Osumnjičeni, kako se saznaje, nije bio stalno zaposlen u gimnaziji, već je radio na određeno kao zamena profesora istorije. Kako je u isto vreme trenirao i bavio se boksom, pojedini kažu da je znao posle nekih mečeva da na časove dođe sav u podlivima po licu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (2)

Loading
BIBI

06.07.2023 14:56

Konačno jedan normalan i istinit članak. Tolika je hajka na majku i uopšte na celu porodicu Petra Maukovića da je ovaj vaš članak dobrodošao da neke stvari objasni. Lično poznajem porodicu Mauković , čestitu i dobru, nažalost dogodilo se šta se dogodilo, oni su više nego očajni i mole Boga da da se pretučeni mladić oporavi.

Obican covek

07.07.2023 17:32

Dzukela obicna napucana hemijom ne moze da kontrolise zivotinjski nagon... zelim mu jos goru sudbinu nego sto je on priredio tom jadniku