OTKRIVAMO! BOKSER NASILNIK SA SPLAVA GLUMIO U POZNATOM FILMU: Nije napravio glumačku karijeru, ali je sada postao poznat po BATINAMA (FOTO)

Autor:

Hronika

06.07.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar M. se pojavljuje u ulozi Džerija u filmu Zlatni dečko

OTKRIVAMO! BOKSER NASILNIK SA SPLAVA GLUMIO U POZNATOM FILMU: Nije napravio glumačku karijeru, ali je sada postao poznat po BATINAMA (FOTO)

Foto: YouTube/Printscreen

Petar M.

Poznati bokser Petar M. se sumnjiči za brutalno prebijanje Miloša V. ispred jednog splava u Beogradu, kao i nanošenje lakih telesnih povreda S. V, a kako portal Republika.rs saznaje, bokser je glumio u jednom poznatom filmu.

Naime, Petar M. se pojavljuje u ulozi Džerija u filmu Zlatni dečko u režiji Ognjena Jankovića i po scenariju Alekse i Vuka Ršumovića i samog reditelja.

Petar M. nije napravio epohalnu glumačku karijeru, ali ova uloga jeste obeležila njegovu biografiju. Kao i u realnom životu i ovde igra žestokog momka.

Republika

Foto: printscreen/imdb.com

Zlatni dečko na Imdb

Da podsetimo, Petar M. je 1. jula zamalo ubio Miloša udarajući ga pesnicama po glavi na mostiću splava Pivnice na Novom Beogradu. Tom prilikom zadao je nekoliko udaraca i njegovom prijatelju S. V., koji je bio sa Milošem u društvu.

Bokser se nalazi u pritvoru nakon što se sam prijavio policiji posle nepunih 24 sata. Na saslušanju u Višem tužilaštvu se branio ćutanjem. Za sada se tereti za pokušaj teškog ubistva Miloša V. i nanošenje lakih povreda S. V.

Petrovi otac i brat su inače advokati, a majka je tužilac u Odeljenju za maloletnike Višeg tužilaštva. On je završio istoriju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

Prgavi bokser Petar M. (39), ranije je predavao deci istoriju u Šestoj beogradskoj gimnaziji.

Osumnjičeni, kako se saznaje, nije bio stalno zaposlen u gimnaziji, već je radio na određeno kao zamena profesora istorije. Kako je u isto vreme trenirao i bavio se boksom, pojedini kažu da je znao posle nekih mečeva da na časove dođe sav u podlivima po licu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading