BOKSER DECI PREDAVAO ISTORIJU: Novi detalji o nasilniku koji je mladiću razbio lobanju - posle mečeva odlazio na časove sav u podlivima!

Autor:

Hronika

05.07.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar M. je ranije predavao deci istoriju u 6. beogradskoj gimnaziji, odnosno radio je kao nastavnik na zameni.

BOKSER DECI PREDAVAO ISTORIJU: Novi detalji o nasilniku koji je mladiću razbio lobanju - posle mečeva odlazio na časove sav u podlivima!

Foto: YouTube/Printscreen

Petar M.

Miloš V. (30), kojeg je bokser Petar M. (39) u noći 1. jula zamalo ubio udarajući ga pesnicama po glavi na mostiću splava Pivnice na Novom Beogradu, kako Novosti saznaju u malo je boljem zdravstvenom stanju. Njemu je polomljena lobanja i lekari su uspeli da ga stabilizuju, ali i dalje nije potpuno van životne opasnosti.

Njega je bokser Petar M. nekoliko puta udario pesnicom u glavu, nakon kratke rasprave. Miloš V. je sa prijateljem S. V. izašao sa splava i na mostiću je stojao i raspravljao se sa radnikom obezbeđenja M. K.

Tada im je prišao Petar M. i posle nekoliko reči dva puta udario u glavu Miloševog druga S. V, a onda i Miloša V. i u tom guranju pali su na pod, gde ga je kako se sumnja još par puta udario. Tada je skočio ostavivši Miloša V. da leži i nastavio da udara S. V, koji je pokušavao da pobegne. Nakon što ih je izudarao Petar M, je otišao sa splava, da bi se posle prijavio policiji.

Republika

Foto: republika

Petar M. prebija mladiće, Miloš teško povređen

Kako saznaju dalje Novosti Petar M. je ranije predavao deci istoriju u 6. beogradskoj gimnaziji. On nije bio stalno zaposlen u gimnaziji, već je radio na određeno kao zamena profesora istorije. Kako je u isto vreme trenirao i bavio se boksom, pojedini kažu da je znao posle nekih mečeva da na časove dođe sav u podlivima po licu. Za Miloša V.  kažu da je radio kao programer i nije bio poznat po nekom nasilničkom ponašanju.

Inače Petar M. se nalazi u pritvoru, a na saslušanju u Višem tužilaštvu se branio ćutanjem. Za sada se tereti za pokušaj teškog ubistva Miloša V. i nanošenje lakih povreda S. V. Njegov otac i brat su advokati, a majka je tužilac u Odelenju za maloletnike Višeg tužilaštva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading