OGLASIO SE FUDBALSKI SAVEZ: Preminuo čuveni reprezentativac u 32. godini - igrao je na Marakani!

Autor:

Sport

19.06.2023

17:43 >> 17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti stižu sa Baltika.

OGLASIO SE FUDBALSKI SAVEZ: Preminuo čuveni reprezentativac u 32. godini - igrao je na Marakani!

Foto: Starsport

Reprezentativac Litvanije, Karolis Čvedukas, iznenada je preminuo u trenutku kada je imao 32 godine.Vest je objavio Fudbalski savez Litvanije, a nije naveden uzrok smrti.

- U ponedeljak ujutru, litvanska fudbalska zajednica je primila tragične vesti. Naš igra i član nacionalnog tima, Karolis Čevdukas je iznenada umro. Litvanska fudbalska federacija u ime čitave zajednice želi da izrazi najdublje saučešće porodici i prijateljima preminulog u ovo teško vreme - navedeno je na sajtu FS Litvanije.

 

 

Čvedukas je dres reprezentacije nosio 20 puta, a pre četiri godine, u junu 2019. u 46. minutu je ušao u igru na utakmici u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Srbije na Marakani koja je završena rezultatom 4:1.

Tokom karijere je bio član Suduve, RNK Splita, Čojničanke iz Poljske, irskog Dandalka i Vaterforda, malteškog Oratora, finskog KPV-a, a ovog proleća je nastupao za Marijampolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading