PIKSI MISLI SAMO O USPEHU SRBIJE: Stojković poslao moćnu poruku "NEPRIJATELJU" Krstajiću pred meč u Razgradu!

Autor:

Sport

19.06.2023

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska reprezentacija juri zlata vredne bodove u borbi za EURO.

PIKSI MISLI SAMO O USPEHU SRBIJE: Stojković poslao moćnu poruku "NEPRIJATELJU" Krstajiću pred meč u Razgradu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije doputovali su u Razgrad, gde ih u utorak očekuje gostovanje Bugarskoj u okviru nastavka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Komšijski derbi predstavljaće i okršaj dva srpska stručnjaka, Dragana Stojkovića i Mladena Krstajića, koji će nakratko zaboraviti na prijateljstvo.

- Prvi put se dešava u karijeri. Mladen Krstajić je moj veliki prijatelj, pravi trener, naravno da i bugarski tim i on imaju problema, nisu dobro startovali, učiniće sve da dođu do rezultata. Bićemo vrlo oprezni. Sutra ćemo biti sportski neprijatelji, a posle utakmice ćemo i dalje ostati veliki prijatelji - izjavio je Piksi.

Podsetimo da "orlovi" u meč ulaze sa maksimalnih šest osvojenih bodova (pobede od po 2:0 nad Litvanijom i Crnom Gorom), dok su Bugari za sada osvojili poen na Baltiku.

Početak utakmice zakazan je za 20 časova i 45 minuta, a naš nacionalni tim plasman na kontinentalni šampionat čeka više od dve decenije.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading