NE POMAŽE NI 24 UDARCA I PREKO 20 KORNERA! Krstajić RAZOČARAN novim neuspehom!

Autor:

Sport

17.06.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarska ni u trećem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo nije uspela da trijumfuje.

NE POMAŽE NI 24 UDARCA I PREKO 20 KORNERA! Krstajić RAZOČARAN novim neuspehom!

Foto: Tanjug AP

Selektor Bugarske Mladen Krstajić saopštio je posle remija sa Litvanijom (1:1) da je njegov tim igrao ofanzivno i imao dovoljno prilika da postigne i drugi gol za pobedu.

- Uvodnih 15 minuta je bilo malo zbunjujuće za nas. Imali smo 24 udarca i preko 20 kornera. Trebalo je da odigramo neke situacije bolje. Mogli smo i drugi gol. Trebalo je da budemo agresivniji. U prvih 15 minuta smo trebali više da ih pritisnemo. Nismo očekivali takav gol posle kornera. Počeli smo nakon toga da igramo bolje, ali fudbal je igra golova. Ovo su mladi momci. Normalno je da ne igraju najbolje u nekim situacijama - rekao je Krstajić.

Naredni meč Bugarska igra u utorak protiv reprezentacije Srbije, u Razgradu (20.45). Bivši selektor "orlova" se osvrnuo na sam meč:

Republika

Foto: Tanjug AP

 

- Gruev se dobro snašao na novoj poziciji. Igrali smo ofanzivno, bili smo favoriti. Videćemo kako ćemo sa Srbijom. Došli smo po tri boda, ali smo utakmicu završili nerešeno. Imali smo dosta šansi - istakao je Mladen Krstajić posle remija sa Litvanijom, u kome su naše komšije imale igrača više od 75 minuta, međutim, ni ni to im nije pomoglo da dođu do trijumfa.

Podsetimo, Litvanci su kod vođstva od 1:0 ostali sa desetoricom na terenu, pošto je Justas Lasickas dobio direktan crveni karton već u 17. minutu.

Bivši igrač Zemuna i Voždovca je neoprezno kao poslednji igrač u odbrani startovao na protivničkog fudbalera, pa je morao "na tuširanje".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading