KRSTAJIĆ U SVE VEĆIM PROBLEMIMA: Loše vesti za Bugare pred duel sa Srbijom!

Autor:

Sport

15.06.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povrede kroje ekipu naših istočnih komšija.

KRSTAJIĆ U SVE VEĆIM PROBLEMIMA: Loše vesti za Bugare pred duel sa Srbijom!

Foto: Starsport

Mladen Krstajić

Reprezentacija Bugarske i njen selektor Mladen Krstajić su u sve većim problemima. Naime, pored loših rezultata u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo sada su i povrede "osakatile" naše istočne komšije i to pred meč sa Srbijom (20. jun).

Republika

Foto: Starsport

Mladen Krstajić

Najpre je na pozivu morao da se zahvali Ivan Turicov, desni bek CSKA iz Sofije, ujedno tragičar borbe za titulu u prvenstvu Bugarske, jer je u pretposlednjem kolu promašio penal u debeloj sudijskoj nadoknadi.

A, nakon njega otpao je i defanzivac Fiorentine Dimo Krastev, saigrač naših reprezentativaca Nikole Milenkovića, Luke Jovića i Alekse Terzića.

- Defanzivac Dimo Krastev će izostati sa mečeva reprezentacije Bugarske protiv Litvanije i Srbije u kvalifikacijama za EP. Fudbaler Fjorentine se povredio na poslednjem treningu, zbog čega ne može da zauzme mesto u sastavu državnog tima. Naknadnih poziva igračima neće biti - stoji u saopštenju FS Bugarske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading