PREDSEDNIK VUČIĆ SE SASTAO SA MOHAMEDOM BIN ZAJEDOM: Zajedno ćemo nastaviti da unapređujemo sve vidove saradnje dve zemlje (FOTO)

Autor:

Vesti

15.06.2023

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije se oglasio na Instagramu

PREDSEDNIK VUČIĆ SE SASTAO SA MOHAMEDOM BIN ZAJEDOM: Zajedno ćemo nastaviti da unapređujemo sve vidove saradnje dve zemlje (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata Njegovim visočanstvom šeikom Mohamedom bin Zajedom Al Nahjanom, koji boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Beogradu.

- Dragi prijatelju Mohamed bin Zajed, hvala vam na poseti i iskrenom prijateljstvu prema Srbiji.

Sa šeikom Mohamedom sam razgovarao o aktuelnim dešavanjima na Kosovu i Metohiji i zahvalio mu na dosadašnjem ličnom angažmanu za mirno rešavanje svih otvorenih pitanja.

Partnerstvo i prijateljstvo naših zemalja su, pre svega, utemeljeni na međusobnom uvažavanju i razumevanju, a zajedno ćemo nastaviti da unapređujemo ekonomsku, bilateralnu i sve druge vidove saradnje u korist građana Srbije i #UAE.

Još jednom sam zahvalio na pozivu za učešće na klimatskom samitu UN @cop28uaeofficial, koji će se održati u Emiratima i naglasio da je Srbija u potpunosti posvećena ulaganju u projekte koji će doprineti ublažavanju posledica klimatskih promena. - napisao je predsednik Srbije na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (88)

Loading
Jelena

15.06.2023 17:40

UAE i Srbija su dve prijateljske zemlje koje stvarno imaju iskrene i prijateljske odnose.

Zora

15.06.2023 17:40

Srbija i UAE se međusobno poštuju i razumeju, to stvara uslove za unapređivanje ekonomske i svake druge vrste saradnje.

Sonja

15.06.2023 17:41

Saradnja izmedju Srbije i UAE je sve čvršća i šira.

Jelena

15.06.2023 17:41

Odlična saradnja dve prijateljske zemlje.