CURKOVIĆEV GOL U 87. MINUTU ZA SREMSKU LIGU: Krušedolci će od sledeće sezone biti pred novim iskušenjima u višem rangu! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.06.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krušedolci uspešniji u dvomeču sa Graničarom.

CURKOVIĆEV GOL U 87. MINUTU ZA SREMSKU LIGU: Krušedolci će od sledeće sezone biti pred novim iskušenjima u višem rangu! (VIDEO)

Foto: FK Krušedol

Proteklog vikenda odigran je odlučujući meč baraža za popunu Sremske lige, dve drugoplasirane ekipe u svojim grupama Međuopštinske lige su dobile šansu da u direktnom okršaju odluče u putniku u viši rang.

Republika

Sastav Krušedola je u prvom meču slavio u Adaševcima minimalnim rezultatom, i time je pred revanš meč "stavio pritisak" na igrače Graničara.

Utakmica prava takmičarska od prvog do poslednjeg minuta, bez grubih startova i nesportskog ponašanja, pred oko 600 gledalaca odlučen je novi član Sremske lige.

Igrao se 12. minut kada su gosti utišali domaću publiku, nakon kornera Mijanovića, najbolje se u kaznenom prostoru domaćina snašao Aleksandar Smiljanić, 1:0 za Graničar.

Zabrinutost domaćih navijača je kratko trajala, samo dva minuta kasnije nakon kombinacije Petrovića i Plećaša, lopta stiže do Davora Kulje koji je šalje u mrežu, 1:1.

 

 

Do odlaska na odmor nove promene rezultata nije bilo. Od starta nastavka gosti su opet prvi ozbiljnije zapretili, i kao i na startu meča, opet dolaze do vođstva.

Korner u 75. minutu je opet izveo Miljanović, lopta se nakon flipera odbija do Vladimira Vetehe koji je šalje u mrežu za ponovno vođstvo gostujućeg tima, 2:1 za sastav iz Adaševca.

Republika

Foto: FK Krušedol

"Puno ko suza" u Krušedolu

Dali su domaći igrači sve od sebe da do kraja postignu gol koji bi ih u slučaju remija odveo u viši rang, i na kraju su uspeli u toj nameri. Nakon dugog auta Radakovića, lopta preko Kulje stiže do Nenada Curkovića koji glavom šalje istu u dalju stranu, uz samu stativu za veliku radost domaćih simpatizera, 2:2. u 87. minutu.

 

 

Nove promene rezultata do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo, tokom celog meča je bilo pregršt šansi na obe strane, ali su na pravi način iskorišćene samo po dve na obe strane.

Krušedol - Graničar (Adaševci) 2:2 (1:1)

Krušedol: Bagaš, Petrović, Pavkov (od 83' M. Curković), Jelković (od 80' Grublješić), Distl, Karas, Klajić, Plećaš, Radaković, Kulja, Radulović (od 59' N. Curković)

Graničar: Ilić, Utvić, Smiljanić, Opojevlić, Vasiljević, Veteha, Šuša, Andriška, Narandžić (od 73' Starčević), Mijanović, Mirčetić

 

 

Remijem u Krušedolu, ukupnim rezultatom 3:2 ekipa Krušedola izborila je plasman u Sremsku ligu, dok će sastav Graničara i sledeće sezone biti član međuopštinskog ranga.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading