APEL: Naše malo, za nekog znači mnogo - klub organizuje humanitarno veče!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.06.2023

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apel za pomoć.

APEL: Naše malo, za nekog znači mnogo - klub organizuje humanitarno veče!

Foto: FK Busije Zemun

Fudbalski klub Busije iz Zemuna organizuje 5. jula humanitarno veče tokom koje će se prikupljati novčana sredstva za nekadašnjeg igrača ovog kluba Đođra Niševića koji je pre pet godina teško povređen u saobraćajnoj nesreći.

 

Tim povodom klub je izdao saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Dragi prijatelji i navijači, većina vas je upoznata da je pre skoro pet godina našeg drugara i saigrača Đorđa Niševića zadesila saobraćajna nezgoda koja je otežala život njemu i njegovoj porodici. Na žalost, Đoletov oporavak ide jako sporo i iziskuje dosta finansijskih sredstava. Zato vas pozivamo da zajedničkim snagama kroz humanitarno veče, pokušamo da prikupimo novac i olakšamo njegovoj porodici koliko je moguće. Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete, novčana sredstva je moguće uplatiti na račun: 200-119410363-21, na ime Milan Nišević, Milana Radeke 15, 11284 Busije. Vidimo se 05.07.2023. u Parohijskom domu na Busijama.

Treba istaći da će tokom humanitarne večeri, u Parohijskom domu u Busijma nastupati Emil Bota i Siniša Vezmar, a cena ulatnice iznosi 1.000 dinara.

Foto: FK Busije Zemun

Naše malo, za nekoga znači mnogo

 

Kada je reč o sportskoj strani, podsetićemo da je ekipa Busija prethodnu takmičarsku sezonu u okviru Prve beogradske lige - "grupa A", okončali su na petoj poziciji sa skorom od 13 pobeda, pet remija i osam poraza i sa ukupno 44 osovjena boda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading