ONI PRVI TESTIRAJU ČETU BARAKA BAHARA: Sve je dogovoreno - šampiona očekuje meč protiv ROSONERA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.06.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije u fudbalu pali motore za istorijsku sezonu u kojoj će biti direktni učesnici grupne faze elitnog evropskog klupskog takmičenja.

ONI PRVI TESTIRAJU ČETU BARAKA BAHARA: Sve je dogovoreno - šampiona očekuje meč protiv ROSONERA!

Foto: Starsport

Barak Bahar i Zvezdan Terzić

Fudbaleri Crvene zvezde predvođeni novim trenerom Barakom Baharom započeće pripreme za sezonu 2023/24 u kojoj će fokus, pored odbrane Duple krune, biti i na ostvarenju što boljeg rezultata u UEFA Ligi šampiona u kojoj će srpski šampion biti direktni učesnik grupne faze takmičenja.

 

U cilju što bolje uigranosti ekipe, koja će biti neophodna s obzirom na promene u igračkom kadru, već je dogovoren i niz pripremnih utakmica koje će biti odigrane ovog leta.a čini se da će crveno-beli imati nikada atraktivnije rivale.

Već prvi susret, zakazan je za 26. jun kada će ekipa trenera Baraka Bahara odmeriti snagu sa "rosonerima" iz Užica, ekipom GFK Slobode.

Popularne "ere", kao i prethodne sezone takmičiće se u okviru Prve lige Srbije, a prethodnu takmičarsku godinu okončali su na prvoj poziciji plej-aut faze drugog stepena srpskog klupskog fudbala sa skorom od 11 pobeda, 18 remija i osam poraza i 51 osvojenim bodom.

Foto: GFK Sloboda Užice

Užičani prvi testiraju četu Baraka Bahara

 

Da podsetimo, novi šampionat u okviru Superlige Srbije startuje 22. jula, a do tada će ekipa Crvene zvezde, pored duela sa GFK Slobodom, odmeriti snage i sa banjalučkim Borcem, ruskim Zenitom, Nefčijem iz Bakua, Fanerbahčeom i bukureštanskom ekipom FCSB (nekadašnja Steaua).

Treba napomenuti da će se žreb za grupnu fazu Lige šampiona u sezoni 2023/24 održati 31. avgusta, a mečevi prvog kola na programu su 19. i 20. septembra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading