NAKON ISTORIJSKE SEZONE, DOŠLO JE VREME I ZA RASTANAK: Crveno-beli u narednu sezonu ulaze sa novim šefom stručnog štaba! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.06.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putevi im se razilaze. Crveno-beli okreću novu stranicu klupske istorije.

NAKON ISTORIJSKE SEZONE, DOŠLO JE VREME I ZA RASTANAK: Crveno-beli u narednu sezonu ulaze sa novim šefom stručnog štaba! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Vršac

Pre tačno jedne decenije OFK Vršac je bio član Područne fudbalske lige Pančevo, da bi leta 2022. godine stigao do istorijskog ostvarenja i plasmana u Prvu ligu Srbije.

 

Tokom prethodne sezone vršački crveno-beli bili su u jednom momentu i najprijatnije iznenađenje prvoligaškog karavana i malo je nedostajalo da se ekipa nađe i u plej-of fazi drugog stepena srpskog klupskog fudbala. Ipak, zahvaljujući prevashodno neiskustvu, OFK Vršac je morao da se zadovolji borbom za opstanak tokom koje crveno-beli nisu imali razloga za zebnju i klub će i naredne jeseni biti deo Prve lige Srbije.

Ipak, u novu sezonu crveno-beli kreću sa novim trenerom, s obzirom da je dosadašnji šef stručnog štaba Nenad Mijailović odlučio da nakon punih šest godina, promeni sredinu:

- Želim da se zahvalim svim mojim igračima, članovima stručnog štaba, upravi i navijačima na predivnih i istorijskih šest godina uspeha. Klubu želim sve najbolje u narednom periodu. Vršac će zauvek ostati u mom srcu i biću najverniji navijač. Mom nasledniku i prijatelju Kostiću želim puno uspeha u ovom sjajnom klubu - istakao je, sada već bivši trener vršačkih crveno-belih.

 

Da podsetimo, tridesetčetvorogodišnji trener na mesto šefa stručnog štaba OFK Vršca stigao je u avgustu 2019. godine. Nakon tri sezone takmičenja u vojvođanskoj grupi srpskoligaškog karavana, uveo je ekipu u drugoligašku konekurenciju u kojoj je već u prvoj sezoni, bez većih problema izboren i opstanak.

Mijailović je na klupi OFK Vršca ostvario skor od 102 pobede, 36 remija i 45 poraza.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading