HOROR SMRT: Fudbaler pronađen RASKOMADAN i BEZ GLAVE!

Autor:

Sport

06.07.2023

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti, velika tragedija posle duge potrage.

HOROR SMRT: Fudbaler pronađen RASKOMADAN i BEZ GLAVE!

Foto: Ilustracija

Brazil je zavijen u crno - potraga za 19-godišnjim fudbalerom Vinisijusom Skulnijem završena je tragično i ovaj igrač pronađen je mrtav.

Iz policije je saopšteno da su pronađeni samo delovi kuka, trupa i jedne butine, ostatak tela, koji je obezglavljen i raskomadan, još nije pronađen.

Telo nestalog fudbalera, koji je nastupao u opštinskom timu Seduk de Anastasio, pronađeno je raskomadano u saveznoj državi Mato Groso do Sul, u reci Iguatema.

Potraga za nesrećnim Skulnijem trajala je još od 25. juna kada je on otišao na žurtku na jednu benzinsku stanicu koja se nalazi na granici Brazila i Paragvaja sa prijateljima, a posle izlaska je nestao.

Prvo se mislilo da je otišao sa nekom devojkom, ali je ubrzo situacija postala ozbiljna pošto Vinisijus nije dolazio kući. Tada je policija krenula u potragu, ali od mladog fudbalera nije bilo ni traga ni glasa. 

U brazilskim medijima pojavljuju se samo spekulacije kakva je sudbina zadesila Vinisijusa, a španska Marka prenela je verziju priče u kojoj je Skulni otišao u posetu bivšoj devojci, posle čega ga je ubila njena sadašnja partnerka.

- Razlozi događaja su nepoznati, ali sve ukazuje na to da su iza zločina stajali sentimentalni i strastveni motivi - piše pomenuti španski list.

Policija je saopštila da su u pritvoru već dve osobe osumnjičene za Skulnijevu smrt i da će se potraga za posmrtnim ostacima nastaviti dok se glava ne pronađe, a nesrećnog fudbalera prepoznali su po tetovažama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading