TRAGEDIJA U BEOGRADU: Preminuo poznati fudbalski menadžer!

Autor:

Sport

07.07.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti iz prestonice Srbije.

TRAGEDIJA U BEOGRADU: Preminuo poznati fudbalski menadžer!

Foto: Starsport

Marcel Kačinari, jedan od najpoznatijih fudbalskih agenata iz Slovenije, umro je iznenada u Beogradu.

Poznati menadžer je u prestonici Srbije boravio zbog svog biznisa, a navodi se i da Kačinari nije imao nekih zdravstvenih problema, pa je njegova smrt sve šokirala.

Slovenac je bio jedan od poznatijih agenata na ovim prostorima, a između ostalih, brinuo se o karijerama poznatih slovenačkih fudbalera i reprezentativaca Renea Krhina, Domena Črnigoja, koji trenutno nastupa za Salernitanu, na pozajmici iz Venecije, kao i Dejana Lazarevića, koji je u karijeri nastupao za Kjevo, Đenovu, Torino, Sasuolo...

Kačinarijeva smrt je sve zaprepastila, a brojni igrači i klubovi danas su se oprostili preko društvenih mreža od njega.

- Tragične vesti stižu iz Beograda. Iznenada nas je napustio fudbalski agent i prijatelj kluba Marcel Kačinari. Agent koji je otvarao vrata ne samo za fudbalere, već i za lokalne klubove kada im je bilo potrebno. Uvek je bio spreman da pomogne savetima i iskustvom i znanjem oko fudbalskih procedura. Pomagao je našem klubu kad god je to bilo u njegovoj moći. Marcel, hvala na svemu i počivaj u miru - navodi se u saopštenju slovenačkog trećeligaša iz Izole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading