ĐOKOVIĆ ISPAŠTA ZBOG POLITIKE! Britanci izazvali HAOS na Vimbldonu, jedna odluka PREKIDA Novakov meč protiv Vavrinke?

Autor:

Sport

07.07.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser mogao bi da se nađe u problemu.

ĐOKOVIĆ ISPAŠTA ZBOG POLITIKE! Britanci izazvali HAOS na Vimbldonu, jedna odluka PREKIDA Novakov meč protiv Vavrinke?

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković nalazi se u Londonu gde pokušava da stigne do osme titule na Vimbldonu, kao i 24. grend slem trofeja u karijeri.

Uspešno je preskočio prve dve prepreke, te nije izgubio ni set od Argentinca Pedra Kačina i Australijanca Džordana Tompsona, a sada će mu na crtu izaći dobro poznato lice - Švajcarac Sten Vavrinka.

Ovaj meč neće početi pre 20 časova jer su na Centralnom terenu u planu da se odigraju i dueli Alkaraz - Miler, Marej - Cicipas (trenutno 2:1 za Britanca) i Švjontek - Martić. Veliko je pitanje da li će Nole meč protiv Vavrinke i završiti u petak, a sve zbog jedne odluke lokalnih političara! O čemu se zapravo radi?

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Lokalne vlasti donele su odluku da se mečevi Vimbldona ne mogu igrati posle 23 časa po srednjeevropskom, odnosno ponoći po lokalnom vremenu. Za razliku od ostala tri grend slema na kojima nema nikakvih ograničenja i mečevi mogu da traju dugo posle ponoći, londonska lokalna samouprava još 2009. godine je donela odluku da se dueli završavaju do pomenutog termina. 

Razlog za prekidanje mečeva nije odmor tenisera, već haos koji može da nastane uveče sa prevozom i gužvom u naseljenom delu Londona i politika je ponovo umešala prste u Novakovu karijeru, te bi njegov meč protiv Vavrinke mogao da bude prekinut iz razloga na koje ne može da utiče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading