ON MI JE UZEO DVA GREND SLEMA! Đoković se nada da će imati priliku za OSVETU!

Autor:

Sport

05.07.2023

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin bez dlake na jeziku posle plasmana u treće kolo Vimbldona.

ON MI JE UZEO DVA GREND SLEMA! Đoković se nada da će imati priliku za OSVETU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u treće kolo Vimbldona, pošto je u drugom pobedio Australijanca Džordana Tompsona.

Nole će se u trećem kolu sastati sa Stenom Vavrinkom ili Tomasom Martinom Ečeverijem, a na konferenciji za medije posle meča je pričao upravo o iskusnom Švajcarcu.

- On je uzeo od mene dva grend slema, pobedio me u dva finala! Volim Stena, sjajna osoba, radi izvanredne stvari, radi stvari koje ne može svako. Imao je operacije kolena, a kreira još istorije za tenis. Ne smemo da zaboravimo da je trostruki GS šampion. To je nešto za poštovanje nakon svega što je prošao, a i dalje je tu. Jedan od najboljih bekhenda koje sam video, jak, kompletan, može da igra na svim podlogama. Nadam se da ćemo igrati, to će biti duel veterana - rekao je Novak.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sten Vavrinka je Novaka Đokovića pobedio u finalu US Opena 2016. godine

Takođe je govorio o svojim grend slemovima.

Mislim da smo svi mi, svi prolazimo kroz različita putovanja. To je znatiželja za otkrivanjem, unutrašnjeg i spoljašnjeg sveta, neko to iskusi kasnije, neko ranije. Osećam se veoma gladno za znanjem i iskustvom, život nudi dosta i mnogo. Zavisi, mogu govoriti u moje ime, prošao sam dosta toga i zaista sam zahvalan za svo iskustvo. Kada se osećate loše, to vam daje priliku da budete jači, bolji, koristim te lekcije da budem bolja verzija sebe, to je konstantna evolucija. Nikada ne želim da stanem da raste, da tražim nove odgovore, detalje, šta je sa mojim telom, oporavkom, sve me to gura jedan korak napred. Mladi igrači koji se koncentrišu da budu najbolji, oni isto rade na tome, da rastu. Ne postoji takav način da stagnirate, mislim da je to otvoren um koji mi dozvoljava da naučim na osnovu toga - dodao je Đoković.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading