ĐOKOVIĆ JUBILEJIMA PROSLAVIO POBEDU NAD AUSTRALIJANCEM! Pa OTKRIO zašto je posebno VEZAN za Centralni teren!

Autor:

Sport

05.07.2023

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser plasirao se u treće kolo Vimbldona.

ĐOKOVIĆ JUBILEJIMA PROSLAVIO POBEDU NAD AUSTRALIJANCEM! Pa OTKRIO zašto je posebno VEZAN za Centralni teren!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Za razliku od premijernog meča sa Pedrom Kačinom iz Argentine, koga je u prvom međusobnom duelu rutinski savladao, Novak Đoković je morao da se dobro pomuči protiv Džordana Tompsona.

Iako je i s Australijancem igrao prvi put u svojoj blistavoj karijeri, kao i protiv Argentinca, Nole je imao dosta problema da slomi žilavog Tompsona, mada konačnih 3:0 (6:3, 7:6, 7:5) ne govore baš tako.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Zadovoljstvo je bilo na licu prvog reketa Srbije posle jubilarne 30. uzastopne pobede

- Sjajna partija za Tompsona. Igrao je odličan meč, nije imao sreće u drugom setu i zaista je zaslužio aplauze - hvalio je rivala Novak Đoković.

Rekord na Centralnom terenu, 30. uzastopnih pobeda u Londonu i 350. ukupno na grend slem turnirima.

 

 

- Centralni teren Vimbldona je najposezbniji u teniskoj istoriji. Znamo koliko traje ovaj turnir. Pokušavam da uživam u svakom trenutku, u ovoj fazi moje karijere. Pokušavam da idem napred protiv mladih momaka, ne znam koliko će to trajati. Sa ovim terenom imam posebnu i romantičnu vezu - istakao je Nole posle "jubilarca" u meču sa Australijancem.

Protivnik Novaka Đokovića u trećem kolu biće bolji iz duela između Tomasa Ečeverije (Argentina) i nekadašnjeg grend slem šampiona Stana Vavrinke iz Švajcarske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading