SJAJNE REČI O NOVAKU: Đokovićev sledeći rival ZAPALIO teniski svet!

Autor:

Sport

04.07.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće se Zapadu svideti ova izjava.

SJAJNE REČI O NOVAKU: Đokovićev sledeći rival ZAPALIO teniski svet!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Australijanac Džordan Tompson savladao je Amerikanca Brendona Nakašimu sa 3:2 (2:6, 2:6, 6:4, 7:6(4), 6:3) za tri sata i 15 minuta.

Pobedom u jednom od derbija prvog kola Vimbldona, Tompson je sebi obezbedio mesto u drugoj rundi, gde će mu rival biti Novak Đoković, prvi favorit na ovom turniru.

Pred duel sa Noletom, a samim tim i pred najteži mogući teniski zadatak, oglasio se Australijanac, koji je istakao da Đoković zaslužuje mnogo više poštovanja od onog koje dobija, pre svega zbog situacije oko vakcine.

Foto: Tanjug/AP

Džordan Tompson na Vimbldonu

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

- Novak bi trebalo da bude izuzetno poštovan zbog svega što je uradio za naš sport. A to što je bio zaglavljen zbog svog stava oko vakcinacije i tih stvari. Odbio je da se vakciniše i to ga je koštalo verovatno još grend slemova. Mislim da ljudi to ne shvataju, zbog toga možda zaslužuje još više poštovanja - istakao je Džordan Tompson, što će mu Zapad sigurno zameriti, zbog svojih stavova o vakcinaciji.

Duel Novaka Đokovića i Džordana Tompsona je na programu u sredu, najverovatnije na Centralnom terenu. Inače, ova dvojica tenisera se nikada do sada nisu sastajala, što može predstavljati problem za Noleta, dok se ne navikne na stil Tompsonove igre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading