NOVAKA ČEKA PAKAO: Đoković saznao ime POTENCIJALNOG rivala u drugom kolu!

Autor:

Sport

03.07.2023

17:17 >> 17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetno težak žreb za drugu rundu takmičenja.

NOVAKA ČEKA PAKAO: Đoković saznao ime POTENCIJALNOG rivala u drugom kolu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Australijanac Džordan Tompson savladao je Amerikanca Brendona Nakašimu sa 3:2 (2:6, 2:6, 6:4, 7:6(4), 6:3) za tri sata i 15 minuta.

Pobedom u jednom od derbija prvog kola Vimbldona, Tompson je sebi obezbedio mesto u drugoj rundi, gde će mu rival biti pobednik meča u kom se sastaju Novak Đoković i Pedro Kaćin.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Gledali smo pravu dramu na Terenu 9, Nakašima je imao prednost od 2:0, činilo se da će Amerikanac rutinski eliminisati Tompsona, ali... Australijanac kao da se probudio kada je shvatio da je na korak do ambisa. Počeo je 70. teniser planete da briljira, odigrao je možda i najbolji partiju u svojoj karijeri što je rezultiralo plasmanom u drugo kolo najvećeg turnira na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading