NOVAK DOMINIRAO, PA SE PRISETIO DETINJSTVA: Bilo je FRUSTRIRAJUĆE, uvek se povezujem sa dečakom iz Srbije!

Autor:

Sport

03.07.2023

18:33 >> 18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rutinski trijumf i plasman u drugo kolo Vimbldona.

NOVAK DOMINIRAO, PA SE PRISETIO DETINJSTVA: Bilo je FRUSTRIRAJUĆE, uvek se povezujem sa dečakom iz Srbije!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Vimbldona, pošto je savladao Argentinca Pedra Kačina rezultatom 3:0 (6:3, 6:3, 7:6 (7:4)). Najbolji u istoriji je rezultatski gledano rutinski rešio meč u svoju korist, ali kiša je pravila velike probleme. Nakon prvog seta pauza je trajala skoro 90 minuta.

- Bilo je frustrirajuće da publika toliko čeka da izađemo ponovo na teren. Uslovi nisu bili dobri, bilo je klizavo, ali čim se otvorio krov bila je druga priča. Ovo je Sveti gral tenisa, ovde se uvek desi nesto posebno. Uvek na Centralni teren izlazim sa reketom, ali ovaj put sam morao sa peškirom, tako je kako je. Nadam se da se publici svidelo.

Novak na Centralnom terenu nije izgubio čak 10 godina, Srbinu je praktično ovo zdanje kao drugi dom.

- Prilično je lepo ovo nazvati drugim domom. Tolike godine se vraćam ovde, na trurnir koji sam sanjao dao osvojim kao dete. Uvek se povežem sa dečakom koji je u Srbiji sanjao da osvoji najznačajniji turnir na svetu. Blagosloven sam, zaista je prelep osećaj biti ovde.

Najbolji teniser u istoriji osvrnuo se na Pedra Kačina i njegov performans.

- Zaista mislim da Pedro zaslužuje aplauz za današnju partiju, posebno u trećem setu. Bio je odlican, precizno je pogađao na svoj servis. U taj-brejku sam ja bolje počeo i to mi je pomoglo da rešim meč. Pokazao je da zna da igra na travi. 

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading