IGRAO LIGU EVROPE U TANDEMU SA BENTNEROM, SADA BI MOGAO U EVROPU SA NEKIM OD NAŠIH EKIPA: Denić postao slobodan igrač, trka je krenula!

Autor:

Sport

03.07.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski vezni fudbaler Đorđe Denić slobodan je u izboru nove sredine pošto je završio ugovor sa FK Mladost GAT i sada spada u grupu "tražene robe" tekućeg prelaznog roka.

IGRAO LIGU EVROPE U TANDEMU SA BENTNEROM, SADA BI MOGAO U EVROPU SA NEKIM OD NAŠIH EKIPA: Denić postao slobodan igrač, trka je krenula!

Foto: Starsport

Đorđe Denić

Đorđe Denić je dres Mladost GAT-a nosio 25 puta u Superligi proteklog šampionata i jednom u Kupu Srbije, bio je strelac pogotka protiv TSC-a, ali kako je Mladost ispala iz elitnog ranga, nije bilo za očekivati da će fudbaler tog kalibra ostati u Novom Sadu. Nekadašnji kapiten Rada je slobodan igrač i nakon jednogodišnjeg povratka u domovini ponovo je na raskrsnici između novog pokušaja u inostranstvu i ostanka u Superligi.

Bivši mladi reprezentativac Srbije je neko o kome je Evropa pričala kada je 2018. pojačao Rozenborg i imao sjajne partije u osvajanju titule i kupa, kao i u Ligi Evrope, ali Đorđe Denić uz saigrače ipak nije uspeo da sačuva Mladost u eliti.

Republika

Foto: Starsport

Đorđe Denić protiv Partizana

Denić je igrao za mlađe kategorije Partizana i Rada, na Banjici je debitovao kao senior 2013. i tu proveo pet sezona, uz kratku pozajmicu u ekipi Žarkova. Bio je kapiten Rada, a 2018. potpisao za Rozenborg gde je uz Niklasa Bentnera, Mikea Jensena, Aleksandra Sederlunda i druga uspeo da osvoji duplu krunu, igrao šest mečeva u grupnoj fazi Lige Evrope...

Nakon Norveške je srpski vezista igrao na Kipru i u Grčkoj, za Apolon i Atromitos, a onda se početkom prošle sezone vratio u domovinu i zaigrao za Mladost GAT i u dresu tog kluba odigrao 100. meč u Superligi. Denić je igrao i za sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading