NOVI KLUB POSLE GODINU DANA PAUZE: Maksimović POTPISAO i odmah dobio kapitensku traku!

Autor:

Sport

03.07.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od srpskog defanzivca se očekuje da bude lider renovirane ekipe.

NOVI KLUB POSLE GODINU DANA PAUZE: Maksimović POTPISAO i odmah dobio kapitensku traku!

Foto: Twitter printscreen/@Hatayspor_FK

Nikola Maksimović

Posle godinu dana pauze Nikola Maksimović ima novi klub. Nekadašnji srpski reprezentativac i dugogodišnji internacionalac u Italiji, karijeru će nastaviti u Turskoj u redovima Hataja.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Maksimović

Maksimović je danas potpisao dovogodišnji ugovor sa Hatajem i odmah je dobio i kapitensku traku, da u narednoj sezoni predvodi renovirani tim. Podsetimo, Hataj je prošle sezone prestao da igra u Superligi Turske posle razornog zemljotresa koji je pogodio taj region, svi igrači su dobili odrešene ruke da nastave karijeru u nekom drugom klubu.

Hataj će naredne sezone biti domaćin u Manisi, a novca klubu i pored svih nedaća neće nedostajati, pošto je dobio unosnog sponzora, kompaniju Trendjol.

Nikola Maksimović je slobodan igrač od leta prošle godine, kada mu je istekao ugovor sa Đenovom. Pre toga je bio igrač Napolija, jednu sezonu je proveo u moskovskom Spartaku na pozajmici. Prvi klub u Italiji bio mu je Torino, u koji je otišao iz Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading