PARTIZAN POSLAO PONUDU, PA IZVISIO: Crno-beli OSTALI BEZ strašnog pojačanja?!

Autor:

Sport

03.07.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sva je prilika da ga nećemo gledati u Humskoj naredne sezone.

PARTIZAN POSLAO PONUDU, PA IZVISIO: Crno-beli OSTALI BEZ strašnog pojačanja?!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan već godinama nalazi se u rezultatskoj krizi i trofeji su iz sezone u sezonu "misaone imenice" za crno-bele.

Zbog toga su čelnici kluba iz Humske krenuli u potragu za pojačanjima, a četi Igora Duljaja već su se priključili Nikola Antić, Aleksandar Šćekić, Nemanja Nikolić, Aleksandar Jovanović i Frenk Kanute.

Delovalo je da će put Beograda još jedan veoma kvalitetan fudbaler, Almedin Ziljkić, ali prema saznanjima Monda, tako nešto se ipak neće desiti.

Isti portal navodi da je Partizan poslao ponudu Sarajevu za Ziljkića, ali da od transfera neće biti ništa. Ziljkić je na Koševo stigao protekle zime i odlično se uklopio upisavši pet golova i četiri asistencije na 13 utakmica za Sarajevo, pa je jasno zašto nije zainteresovan za odlazak iz ovog kluba.

Republika

Foto: Starsport

Veljko Nikolić i Almedin Ziljkić

 

Čelnici tima iz Premijer lige Bosne i Hercegovine takođe su istakli da nemaju nameru da puste Ziljkića, pa će Partizan, sva je prilika, izvisiti za fenomenalno pojačanje.

Podsećamo, Almedin Ziljkić je rođen u Novom Pazaru, a pored kluba iz tog grada igrao je za Vojvodinu i Donji Srem. Čitavu karijeru proveo je u klubovima iz nekadašnje Jugoslavije - nosio je dres Gorice u Hrvatskoj, Olimpije u Sloveniji i nekoliko klubova u Bosni i Hercegovini. Igrao je za Slobodu iz Tuzle i Tuzla siti, a u Banjaluci je bio jedan od miljenika publike i kapiten Borca.

Sada, sva je prilika, neće stići u Beograd i publika u Humskoj ostaće uskraćena za njegove igre i poteze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
NAPOLJE SVI

03.07.2023 15:33

Niko nece kod ove KRIMI UPRAVE. KILAVCI NISTE PARTIZAN ! VAZURA VUCELIC ,N.NEDIC su UNISTILI nas PARTIZAN. Osobe bez SPORTSKOG autoriteta. IMA LI KO DA NESPOSOBNU BAGRU NAJURI .

NAVIJACI

03.07.2023 17:17

AMATERI za sport vode PARTIZAN. STRUKA je KANCER Partizana.

OVO JE SRAMOTA

03.07.2023 17:23

Jos smo slabiji nego PROSEK SEZONE a PROSLE smo bili ubi boze , nikad gori

VALJAK I NAVIJACI

03.07.2023 17:29

,,UPRAVO " niko te ne ferma. JADNICI NESPOSOBNI.