DETONACIJA U HUMSKOJ: Kapiten kluba iz Premijer lige STIŽE u Partizan?!

Autor:

Sport

02.07.2023

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su na pragu sklapanja sjajnog posla.

DETONACIJA U HUMSKOJ: Kapiten kluba iz Premijer lige STIŽE u Partizan?!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Almedin Ziljkić, kapiten Sarajeva, mogao bi da karijeru nastavi u ekipi beogradskog Partizana, koji je na Koševo poslao zvaničnu ponudu za sjajnog igrača.

Ziljkić je karijeru započeo u ekipi Donjeg Srema, a igrao je i za Novi Pazar, Goricu, Tuzlu Siti, Slobodu, Borac iz Banjaluke, ljubljansku Olimpiju, odnosno Sarajevo.

Na Koševo je stigao u januaru ove godine, a za tim iz prestonice Bosne i Hercegovine je odigrao 13 mečeva, na kojima je postigao pet golova i uz to upisao četiri asistencije

Levo krilo je u redove ovog tima iz bosanske Premijer lige došao u januaru i odmah je postao ključni igrač ove ekipe, pošto je u 13 mečeva postigao pet golova i uz to zabeležio četiri asistencije. Njegova trenutna tržišna vrednost se procenjuje na 600.000 evra, a videćemo da li će uprava Sarajeva odlučiti da pusti svog kapitena u Beograd.

Foto: Starsport

Almedin Ziljkić u duelu sa Veljkom Nikolićem

Iskusni krilni fudbaler ugovor sa Sarajevom ima do 2025. godine, a već je zadužio i kapitensku traku, pa ostaje da vidimo da li će posle samo pola godine napustiti ovaj klub i preseliti u Humsku.

Podsetimo, u Partizan su već u ovom prelaznom roku stigli golman Aleksandar Jovanović, defanzivac Nikola Antić, kao i veznjaci Aleksandar Šćekić i Frenk Kanute, a na korak do Humske je i Nemanja Nikolić, koji je prošle sezone igrao u Vojvodini.

Sa druge strane, videli smo i nekoliko odlazaka, a svakako je najzvučnije ime Rikardo Gomeš, koji će karijeru nastaviti u Kataru. Otišli su i Slobodan Urošević, novi igrač AEL-a iz Limasola, kao i Igor Vujačić, koji će nastupati za Rubin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
FALE JOS TRI CETIRI ISKUSNA

02.07.2023 21:30

MALO JE BRE SAMO ON. IMAMO JOS 5-6 RUPA. SRAMOTA NEMAMO NI JEDAN DOBAR FUDBALER. STARI NATKO I TO JE TO. UPRAVO STIDI SE NESPOSOBNI I KILAVI.

KILAVA KRIMI UORAVA

03.07.2023 17:26

CUJ DETONACIJA A OTISLO SVE STO VREDI !? SIBICERI I PREVARANTI ! POSLE TRENER KRIV A KRIV JE STO CUTI !!!!!