PUKLA "BOMBA" U HUMSKOJ: Nikolić se VRAĆA u Partizan!

Autor:

Sport

01.07.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest za sve navijače crno-belih.

PUKLA "BOMBA" U HUMSKOJ: Nikolić se VRAĆA u Partizan!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj

Napadač Nemanja Nikolić će, po svemu sudeći, biti peto pojačanje fudbalskog kluba Partizan.

Crno-beli su nedavno prodali Rikarda Gomeša u Katar, za milion i po evra, a nije dugo trebalo velikanu iz Humske da reši pitanje napadača, pošto će se Nikolić vratiti u Beograd, u klub u kojem je igrao od 2018. do 2020. godine, i u kojem je postigao sedam golova na 29 utakmica.

Ono što je vrlo zanimljivo u ovoj priči je način na koji je Nikolić završio u Partizanu. Naime, bivši igrač Vojvodine je bio blizu prelaska u jedan klub sa Kipra. Ipak, kada su saznali da je već raskinuo ugovor sa crveno-belima iz Novog Sada, Kiprani su mu ponudili drugačiji ugovor, pokušavajući da mu smanje zaradu i iskoriste činjenicu da je bez tima, što im se na kraju nije isplatilo.

Foto: Starsport

Nemanja Nikolić u dresu Spartaka

To je iskoristio Partizan, koji je brzinski stupio u kontakt sa napadačem, i tako sebi obezbedio špica za narednu sezonu. Ipak, treba očekivati još makar jednog golgetera u Humskoj do kraja leta.

Osim Partizana i Vojvodine, Nikolić je u Srbiji igrao i za Spartak, a u karijeri je nastupao i za kazahstanski Tobol i Aktobe, ruski Rostov, crnogorski Grbalj, kao i Al Raed iz Saudijske Arabije.

Podsetimo, u Partizan su već u ovom prelaznom roku stigli golman Aleksandar Jovanović, defanzivac Nikola Antić, kao i veznjaci Aleksandar Šćekić i Frenk Kanute.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading