VELIKA ŠANSA ZA PARTIZAN: Slavni reprezentativac se VRAĆA u Humsku?

Autor:

Sport

30.06.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi bio posao iz snova za crno-bele.

VELIKA ŠANSA ZA PARTIZAN: Slavni reprezentativac se VRAĆA u Humsku?

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Srpski štoper Matija Nastasić neće naredne sezone nastupati za špansku Majorku, pošto je klub sa Baleara odlučio da mu se zahvali na saradnji.

Imala je španska ekipa opciju u ugovoru da nekadašnjeg reprezentativca Srbije ostavi još godinu dana u klubu, a na kraju su, iako se u prvi mah nije tako činilo, odlučili da od toga odustanu, pa je poznati defanzivac sada bez kluba.

Dugo se Nastasić muči sa formom i povredama, prošle sezone je odigrao svega 14 ligaških utakmica u Primeri, na kojima je upisao jedan pogodak, pa su povrede verovatno i glavni razlog zašto se klub sa Balearskih ostrva rastao sa štoperom.

Poslednjih nekoliko prelaznih rokova se pojavljivala i opcija da Matiju Nastasića vidimo u Partizanu, do toga nije dolazilo, a čini se da bi ovo možda bio i pravi trenutak da se bivši as Mančester sitija vrati u Humsku.

Foto: Profimedia

Matija Nastasić u dresu Fiorentine

Iz redova "parnog valjka" je otišao Igor Vujačić, mesto centralnog odbrambenog fudbalera je ostalo upraženjeno, pa treba videti da li će se crno-beli okrenuti momku koji je nekada davno nosio Partizanov dres.

Nastasić je Humsku napustio još 2011. godine, kada je 2.500.000 evra prešao u Fjorentinu. Kasnije je igrao za Mančester Siti i Šalke, pre nego što je stigao Španiju.

Bio je i standardan reprezentativac Srbije, a u dresu "orlova" je napisao 34 nastupa, bez postignutog pogotka.

Videćemo u narednim danima da li će se poznati defanzivac vratiti u klub u kom se proslavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jole

30.06.2023 21:09

Jos jedan invalid.