HUMSKA DOBIJA NOVI SJAJ! Partizan krenuo u RENOVIRANJE terena, poznato kada će radovi biti GOTOVI!

Autor:

Sport

20.06.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli će zaigrati na savršenoj hibridnoj podlozi.

HUMSKA DOBIJA NOVI SJAJ! Partizan krenuo u RENOVIRANJE terena, poznato kada će radovi biti GOTOVI!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Čelnici Partizana bacili su se na posao.

Klub iz Humske naredne sezone imaće novog sponzora, te će Puma zameniti kompaniju Najk, a pored ove promene dešavaju se novosti i na samom terenu.

Stadion Partizana dobiće novu travu, te će u Humskoj uslovi za odigravanje utakmica biti po najvišim standardima.

Umesto trave, postavlja se busen trava uz hibridni dodatak ’stičing’. Radovi traju od 15. juna i do sada je skinuto oko 70 odsto trave i nadamo se da će u narednih nekoliko dana biti završena ta faza - rekao je Nebojša Avramović, klupski direktor za infrastrukturne poslove, pa dodao:

- Imali smo standardnu busen pravu koja je postavljena na sloj peska. Pridodnu travu. Sada dobijamo sličnu travu. Ali hibridni teren. To znači da se na svaka dva puta dva centimetra radi to takozvano pletanje ili stičing gde mašina na svaka dva centimetra plete poluprepilenski deo koji je isto zelene boje da bi sam teren, sama trava bila čvršća, da bi se manje trošila, da bi se manje odvajala, da bi se manje dizao busen. I to je neki tip travnate površine koji je generalno najnoviji i koristi se na svim najmodernijim terenima.

Zatim je istakao i da će se raditi i na najnovijem sistemu za navodnjavanje koji će moći da podešava PH vrednost i koji će sva potrebna hemijska sredstava, razgradiva u vodi, ubacivati u sistem za zalivanje čime će se postići potpuna automatizacija.

Planirano je da radovi budu završeni do kraja jula 2023. godine, kada će teren u Humskoj dobiti novi sjaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading