TUGA U HUMSKOJ: Grobari se OPRAŠTAJU od legende kluba!

Autor:

Sport

07.06.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo će ovaj dan pamtiti svi navijači crno-bele ekipe.

TUGA U HUMSKOJ: Grobari se OPRAŠTAJU od legende kluba!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj

Kapiten Partizana Slobodan Urošević nastaviće karijeru na Kipru, pošto će pojačati ekipu Arisa iz Limasola.

Kao što je već bilo najavljivano, iskusni defanzivac će ovog leta napustiti Humsku, a odlučio je da mu sledeći klub u karijeri bude šampion Kipra.

Urošević je za kratko vreme stekao status legende kod navijača crno-belih, pa je jasno da ih je ovakav rasplet sigurno pogodio. Zbog toga su navijačke stranice "parnog valjka" odlučile da se zahvale levom beku na svemu.

On je pre pet godina pojačao Partizan, pošto je stigao 2018. iz kruševačkog Napretka, a sjajnim partijama izborio se za kapitensku traku.

Upisao je 200 mečeva za četvrtoplasirani klub Mozzart Bet Superlige Srbije i postigao 16 golova, uz 15 asistencija, dok u riznici ima dva pehara iz Kupa Srbije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 04-X-1945 (@04x1945)

Pre Napretka nastupao je za Rad, koji je ove sezone ispao iz drugoligaške konkurencije i u narednoj će igrati u Srpskoj ligi "Beograd".

Za reprezentaciju Srbije debitovao je pre sedam godina i upisao tri nastupa u državnom timu.

Što se tiče Kiprana, Aris je iznenadio sve osvajanjem šampionske titule ispred Milojevićevog Apoela i AEK-a iz Larnake, pa će klub iz Limasola igrati u kvalfikacijama za najelitnije evropsko klupsko takmičenje, što znači da ćemo imati prilike da možda u narednoj setoni i Uroševića vidimo na terenu protiv najvećih zvezda evropskog fudbala

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading